Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Where did I go wrong,

Kategori: Vackra hestar,

En droppe i havet.. Vaknade och hela min kropp värkte. Ont i mina ben och armar. Igår tömkörde jag Smulan och det gick faktis riktigt bra. Hon var jätte duktig. Och jag tyckte att det var roligt. Longerade Titly. Efter det red jag lite på Biggi och sedan mockade jag och fixade lite. Red sedan ett till pass på Freja. Trevlig dag.  

Idag vaknade jag och städa de lite i mitt rum. Hjälpte mamma med maten och bjöd farmor på middag. Sen drog jag så fort jag kunde till stallet. Myste lite med hästen. Red sedan ut med Jennifär. Tror Smulan tyckte att det var skönt att komma ut i skogen och springa lite, Haha. Hon e rolig den hästen och så underbar.

Imorgon är det äntligen slut på helgen.. Haha.  Hare gött,


En lagom trött häst efter en tur i vintermörkret.

Maybe,you're the one for me.

Kategori: Vackra hestar,

Åt helvete med kanske..  Ja varsegod för dålig uppdatering. Ska försöka att åtminstonde göra ett inlägg per vecka, får se hur det går. Idag åkte jag till stallet direkt efter en pissdag i skolan- Nej jag är inte en pessimistisk person, eller oftast inte. Jag har blivit så skoltrött på senaste tiden. den ända andledningen till att jag går till skolan är för att jag ska få åka till stallet. Så om det är på det viset så är det helt enkelt bara att pallra sej upp ur sängen och dra iväg till skolan.

Kom till stallet till en mockad box. Haha, småsaker kan göra en så stor förändring. Jag har inget emot att mocka men om det redan är gjort så har jag inget emot det heller. Haha. Red ett kort pass på Smulan.  Gick bra, hon blev fort mjuk och följsamm. Skrittade av i skogen- alltid lika mysigt. Efter att jag tagit ut henne i hagen så, pratade vi och kollade på film. Sen övade vi på att tömköra. Gick riktigt bra. Jag kommer inte ihåg att det var så roligt. Tömkörde både Larry och Aragon. 

Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till stallet ska prova att tömköra Smul. 

Hare gött,  



 
Otroligt charmig bild på Smulan, Så söt.