Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Don´t wake me up...

Kategori: Vardagens glans.

Hemmmmaaaaaaaa.

Kommer lite uppdatering om vad jag har haft för mig i veckan snart! Lovar. Kommer också berätta min planer för helgen. Men nu ska jag äta, ta en snabb tupplur och sedan städa mitt rum, Haaadeeeeeee!

Home,sweet home?

Kategori: Vänskaps knas.

Music makes me high.

Hemma i Mora nuuuu dåå. Fast ska ju åka tillbaka om någon timme..Har haft det riktigt bra första veckan i Rättvik. Flyttade in i Tisdags,Känndes nervöst och boendevärden.. Vad ska man säga? Han var inte min typ av människa. Haha. Jag bor med sju suveräna brudar och Fredrik, Hahah. Stackars pojke. Bor på boendet Harven. OCh man kan ju inte precis klaga på utsikten.. riktigt fint är det, Hage precis utanför och så ser man siljan, Syns dock inte på bilderna pågrund av dimma.. Under veckan har vi lärt känna varandra riktigt bra på boendet. Och jag har fått träffa klassen som jag ska spendera stor del av mitt liv med dom här tre åren framöver. Vi har inte börjat med själva skolan än, vi har mest gått runt och försökt hitta dit vi ska och så, Vi börjar med ämnena och de imorgon. Just nu håller jag på att packa ner lite små saker som jag hade glömt, För snart bär det av te rättvik igen! 

Några bilder från veckan.

Visst ser det lite mysigt ut iallafall? Haha.
 
Aja, idag vaknade jag upp brevid bästaste Malin. har haft en helt kung kväll och natt med henne. Bestämde mig för att dra till vika igår på kvällen för att träffa henne. Vi drog fram hennes moppe och körde runt lite i Vika till att börja med, drog till badplatsen och fotade lite grann. Vi bestämmde oss sedan för att dra till Mora, Haha, kanske inte det smartaste man skulle kunna ha gjort en lördagsnatt... eftersom jag aldrig kört moped i Mora speciellt inte en sådan moppe som Malin har, Haha. Och med tanke på att jag inte riktigt vet hur man kör.. Heheh. Kunde ju dött. Haha. Men hade iallafall super roligt!  Stannade och tanklade för 18kronor, Haha.



Aja, nu ska jag äta, packa sedan dra, Hadet riktigt bra. Hahahahah.. Det rimma.

When my heart skips a beat.

Kategori: Vardagens glans.

Raise the roof. 
 
Vaffeeaaaan, Idag har jag vart nere på mora med faster, JäääH! Blev att byta en ponchoo mot en blus och en tröja istället. Nu börjar jag bli nervös, packar ihop min kläder.. Känns fortfarande som om det är lång jävla tid kvar tills jag flyttar,, Men nej nej.. Imorgon drar jag från Mora. Skönt som fan, men ändå så sjukt jobbigt, Lämna min trygga vardag och byta ut den mot en helt annan som jag inte vet någoting om.. Bläh. Aja får hoppas på det bästa. Men kommer säkert bli samma osäkraoch deprimerade tjej som jag var i slutet av sexan å början av sjuan. Haha. illa.
 
Btw, drog och hämtade mitt körkort från posten idag! Yääh! Ska nu bara övertala min föräldrar att köpa en liten pärla åt mig. Ohhh, traktor. Haha,
 
Ska upp och packa på riktigt nu, URK.
 
Det jag kommer sakna med Mora måste ju vara mina underbara klass kompisar.. 
 
 
Sakna möjliheten att vara med mina bästa vänner, så ofta som jag skulle vilja,
 
Men det svåraste mad att flytta måste ju vara de att jag måste inse att jag inte kommer kunna spendera varje lediga minut i stallet. Blääh, typ det ända som får mig att tveka angående flytten.
 
 

Världens finaste,
 
 

Just because.

Kategori: Vänskaps knas.

 
Ett par bilder från lägret. Finns många fler men orkar inte. Hehe. Nu är jag nervös som inutav helvete för att imorgon ska jag te skolan.. GAH! Skriver mer ikväll.

I hope we breath the same air.

Kategori: Vardagens glans.

Turning up the love.
 
Nyss vaknat som sextonåring för andra gången i mitt liv. Haha. Fyllde då år i går då. Blev en lugn dag. Vaknade av Mor och Far som sjöng och kom med frukost på sängen. Gulligt right?!  Åkte sedan ner på Mora och köpte lite pressenter te mig själv. Yääh. Haha. Bjöd väl sedan släkten på middag, standard. Haha, jävla svennar. 
 
 
 
Älskar mina nya skor! Men nu ska jag dra och äta med familjen. Dom har nog ätit klart men,men. Haha. 
 
Förresten hade jätte kul på ridlägret kommer bilder från det senare, 
 
Hade bra.