Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Ropar glatt år mina kor

Kategori: Vardagens glans.

Då kan man skita i allt.
 
Det är ditt psyke som spökar. Glöm och börja om.
 
Tjenare, allt bra ellää?  Denna vecka har jag vart i stallet varje dag, ridigt minst ett pass per dag, jätte skönt. Igår hade jag dröm dressyr passet på fina Freja. Bästa Freja, hon gick hur fint som helst var lätt på handen och allt va jätte fint. perfekt. Idag gick det också riktigt jävla bra. Fin Fint! Imorgon är det fredag jaaoo, Blir att åka till stallet på morgonen, rida Freja, blir uteritt. sedan bör det av till världens bästa Natha. Har saknat henne som fan. så blir kul att se na igen! har inte setts sen.. november? aja. för länge iallafall. Nu måste jag sova. Nuuuu. Natti
 

Hur mår jag?

Kategori: Vardagens glans.

Instabil. Jag kan inte lita på mitt psyke. Ångest.
 
Fan va jag hatar mig själv. Mitt psyke är så jävla opålitligt. Har på senaste tiden mått riktigt jävla bra. Allt har vart perfekt. har fått vara i stallet, så som det ska va. Och det knallar på fint just nu. Men ända har jag nå fel i mitt huvud. Vafan har jag för fel?! Fan. Ångest utan anledning. Hatar det. Fan. Hur kan det bli så fel när allt är så jävla rätt? Det är serriöst nått alvarligt fel. Varför är det så här? Vafffaaaaaaan?! Blöööö. Oftast mår jag bra, jag har inga anledningar till att må dåligt. Ändå kommer dagar då jag funderar på att ta mitt liv. Fuck life. Usch. Nu vill jag prata med någon. Fan. 
 
Onnödigt, hej.

Satt uppe om natten.

Kategori: Vardagens glans.

Jag minns att jag sa att jag mådde kasst du sa "jag kan dra vårt lass.."

Tänkte bara berätta att jag lever!!  Jag lever som bara den. Men är trött när jag är hemma så orkar inte blogga så ofta. Beror delvis också på att jag ej har en fungerande dator sen jag lämnade ifrån mig min älskade macis.. men aaaa
. Har vart i stallet hela veckan. Tänkte dra vad jag haft för mig under dessa blogglösa dagar imorgon eftersom jag just nu är trött som en gris. Och ska upp ännu tidigare imorgon pga tandläkar besök. Ha det bäst.

like the sky is greater

Kategori:

I should ink my skin with your name.

Bra dag. Skön söndag. Perfekt avslut på veckan. Åkte till stallet tidigt idag för en jätte mysig ridtur. Red Toker. Stört skön ponny. Stadig som en klippa. Perfekt väder och härligt sällskap! Red också ett dressyrpass på banan på bästa Freja. Fina häst. Blir glad när jag sitter på hennes rygg. Hon kändes fin. Lite ostadig i avsaktningarna och gled ur spår ibland men i stortsett så gick hon toppen!

Ska bara säga en sak, kan va jag har saknat oss Peppe.

Imorgon blir det att åka till stallet ännu tidigare än idag. Ska ta

lektion. Va tänkt att ta den imorgon kväll men blev tidigt istället. Men ska vara kvar där ett tag sedan åka hem för att sedan åka dit igen tillsammans med Peppe. Men nu måste jag sova..... skönt. om jag somnar. Natti



you're everywear

Kategori: Vardagens glans.

The water is getting deep.

Jaru? Jag vet inte. Jag gillar inte att jag gillar dig ditt lilla luder.
Gräv ner dig för jag kommer iallafall hitta dig och gräva ner dig igen.
Jag trode att jag inte var värd det, Men det är du som inte är värd besväret.
Aldrig trott att jag vart blind, Men även jag kan falla för slynor. Puss.

Sååaaatteh. Ja. Haha. Idag var en jätte mysig dag. fick träffa min fina vän, Matilda! Saknat henne gör mycket. Så det var ju jättte gos. Vi fikade sen följde jag efter henne medans hon shoppade. Hej jag är pank.
 
Imorgon blir det uteritt med bästa Peppe, Blir toppen. Nu orkar jag inte skriva nå mera. Feting trött. Godnatt.

Just a fight against myself

Kategori: Vardagens glans.

Tjaaaaa! Fredag idag vafan.

Jag har nyss klivit upp ur badet. Nu ska jag fixa iordning mig lite sen bör det ner på Mora för att välja bågar. Nice. Efter det ska jag leka med min bästa Lina. Inga planer på vad vi ska göra. Bara mysa eller kanske noret. Det får vi se senare. Men har saknat henne soooom fan. Väldigt mycket helt enkelt. Så ska bli skönt att få träffa henni. Gosen. Men nu borde jag skynda mig. Ha en fortsatt fin dag!

Set me free

Kategori: Vardagens glans.

Vill att du ska ta min hand och visa vägen.
Upp tidigt idag. Jätte tidigt. Men det gick bra iallafall. Åkte till the tandläkare. var där i typ 3timmaroch såååå. Gick bra. Jätte bra. Men ja. Såååattehh.. ja. Efter tandis så åkte jag hem drog på mig lite kladd på ögonen. Smink ni vet.. Blä. haha nej men ja. Följde sedan med Mammi till jobbet, var där ett tag. Myste med goa ungar.
Tog halvfyra bussen till stallet. Mys. Red lektion. Ida frågade om jag ville ha  Freja eller Bigi. Haha. Freja. Bigi är också mysig men måste jobba såå mycket för att få han jobba. Fejkar att han jobbar fint och det är bara jobbigt. Haha. Men en jätte mysig ponny. Träna Balans. Det blev en barbackalektion på Freja, överpigg. Mycket energi. Väldigt mycket. Stog helst på bakbenen och hoppade eller låg på som bara den. Haha. mycket hopp och bus. Men gick hyffsaaat bra. Fina Freja.

Jaaaoo. Imorgon blir det att gå påstan och fixa mina nya glajjoooooor. Fixa bågar. Har tappat bort dom förra. Hihi. Oooppps.
 

Samma himmel

Kategori: Vardagens glans.

Drömmer mig bort från vinterrrrrusket.

Typ sjuk. Typ jätte sjuk. Bajs.Såå atteeehhhh..jaa. Men ja.  Vaad har jag gjort? Joo.. Igår va jag död. Idag? Fotfarande död, dock ej lika mycket. Men pallrade mig till Skum iallafall. Sjukt roligt va det iallafall! Vi lekte och myste. Imorgon blir det att gå upp 6 för att åka till tandläkaren. Suck. Skööönt? Knappast. Men har faktist bokat ridlektion imorgon! Härligt, Men nu måste jag sova,

Såå här  känner jag mig..
 

Jag vill ha svar

Kategori: Pics of the day

Give a little time to burn this out,
'cause lately I've been waking up alone,
Paint splattered teardrops on my shirt, Told you I'd let them go, And that I will.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FREJ OCH HERBERT. Så jäävla stolt över att vara maskenist! Så värda det. P3s mest ärofyllda pris, så bra mina babes.

Saknar många just nu.

Hold your head up high

Kategori: Vardagens glans.

Dont let them push you down.

Drar in till Andreasgården för att umgås med fina Evelina och sedan på assemöte ikväll! 
Blir update i kväll. Ha en bra dag!
 


All the other kids

Kategori: Vardagens glans.

You'd better run, better run, outrun my gun.

Flyttade ut från Harven idag. Kändes jobbigt. Se mitt rum försvinna och bli till ett vanligt rum där någon annan ska flytta in. Men ja.. Nu känns det som det börjar sjunka in i mitt huvud iallafall. Sa hejdå till mina fina sambos. Föredetta sambos. * Annars har jag bara tagit det lugnt idag.. Typ. Håller på att tömma min Mac, som jag med stor sorg måste lämna ifrån mig. Sadface.

Denna vecka har jag ingen aning om vad jag ska göra på dagarna, men det visar sig väl! Imorgon tror jag att jag ska följa med mamma till hennes jobb sedan vänta på att Buff slutar så ska jag umgås lite med henni. Saknar henne jätte mycket. Sjukt mycket. Hoppas allt funkar och så. 

I helgen ska jag vara i stallet. Äntligen! Eu har filmkväll fredag till lördag. Kommer bli jätte mys. Sedan ska jag och Amanda ta hand om hästarna lördag- söndag. Så vi sover som vanligt i klubbstugan, kommer också bli jäääätte mys. Bästa Amanda. Också en vän jag saknar otroligt. 

Nu ska jag sova för Morris vill inte att jag ska sitta vid datan nåå mer. Haha. Positiv sak med att flytta hem, Har katten hemma. Gammelmannen.. 



Haahahahah. Edit skickade denna.. Åhh. Gud va bra vi hade det. Inga problem var där och störde. Haha. Vi blev bannade från matten om vi satt brevid varandra. Bästa Edit.

Mamma sluta

Kategori: Vardagens glans.

Inlägget är endast tillängnat min mamma.
 

Jag älskar dig och tycker om dig mycket men..
GAMMELTAN, GE FAN I ATT LÄSA MIN JÄVLA BLOGGGGGGG!
 
puss älskar dig.

Vad ska man sätta först?

Kategori: Vardagens glans.

Ångesten tar lätt övertaget.
 
Tror att jag har bestämt mig för ett av mina största beslut sedan gymnasievalet.. Nämligen att jag ska hoppa av gynasiet. Mitt physke paller det inte. Jag ska focusera på att bygga upp mig själv innan jag börjar igen.. Nästa år. Hur detta ska lösas helt det vet jag inte. Jag vet att jag vill flytta till Mora. Jag vet att mitt physke mår bättre av det. Klarar inte av att må dåligt nå mera. Att jag mår dåligt har inget med att jag inte trivs i Rättvik. Jag älskar Rättvik. Jag älskar min underbara klass! Men jag mår inte bra. En dålig tid i mitt liv helt enkelt. Det kommer bli tufft men förhoppningsvis kommer det få positiva effekter. 
 
Ska ta tag i mina samtal också, få mer kontakt me BUP. Jag vill må bra. Ock jag ska göra något för att jag ska göra det. Jag vill. Nu får jag prioritera mig själv. Inte bara det att jag mår bra ibland utan nu ska jag må bra på långsikt. Får se hur det går. 
 
Jag har inte ennu lämnat in alla papper på att jag slutar men, jag har bestämt mig. Vi får väl se hur glada Mora kommun blir, men skitsamma. Tänker inte börja på St:Mikael, no matter what. Det är ett nej. Men kommer kanske bli skriven där, det får vi se. Men nu vet ni det iallafall. Har sådan ångest. Men jag siktar på att må bra.

KÖR BARA KÖR

Kategori: Vardagens glans.

I väntan på vadå?

Chillar på rummet. Idag har jag inte gjort ett skit. Sovit, sovit och sovit. Blev ingen skola.. Förlåt? Börjar bli förkyld, och hade huvudvärk. Har ingen mat hemma.. Men men, orka bry sig. Haha. Aja nu ska jag snart sova. Ska bara läsa lite och skriva. Har nyss snackat med Kallum och Koma på skype. Får ångest. Vill också. Vill va i Mora. Usch.. Tänk att jag säger det. Vill va i Mora. Oj, Vad hände? Haha.
 
Imorgon taggar jag Blge, för Ungdomsledarkurs del2, så blir att gå upp tidigt för att åka med Madde och Sanna till Borlänge- Fornby folkhögskola. Blir nog bra. Men mår inte toppen- fysiskt, Heller. Så vi får se hur det går.. Hoppas på det bästa.
 
Nu bjuder jag på fjortisbilder, bara för att jag är söt. Haha. MM. Såaatteeeh.



Får se när det blir uppdate igen, Kanske ett mobilinlägg i helgen. ska iallafall försöka. Ha det bra,

Fuck you.

Kategori: Vardagens glans.

Snälla, varför ska allt du gör gå mig på nerverna?
 
 

Känns som känslor och panik har tagit över i mitt liv

Kategori: Vardagens glans.

Känns som ingenting finns kvar av allting jag en gång var..,rädd att inte räcka till och bli ensam kvar.

Sitter och förbereder mig på en skoldag med hjälp av spräckta högtalare. Typ ont i huvudet. Känns som om ett svart tryck ligger över mig. Tufft. Ska snart knalla till matsalen för att äta frukost med Madde, Vilma och Matilda. Börjar typ 12? aja typ iallafall. 
 
Vad ska jag göra idag? Vet inte.Sova? 
 

Förvirrrad och arg.

Kategori: Vardagens glans.

A kiss, a cry, Our rights, our wrongs.

Har aldrig vart så jävla lättiriterad. Blir förbannad och beter mig som ett jävla pshykfall av minsta lilla grej. Fan. Mår inte bra nu. Metalt. Draaaaa åt helvete, Vill inte må så hära. Och jag vet att det kommer bli värre när jag kommer tilll skolan. Eller jag kanske inte kommer att märka det lika mycket men det kommer fortfarande förvärras. 

Blä. Aja, idag har jag sovit heeeeela dagen. Ännu ett tecken på att jag går tillbaka i dåliga vanor. Men ja. Nu är jag arg och försöker packa. Men har inga kläder som passar. Har inga kläder jag kan gå runt i.. Har bara fula, stora kläder. Och inte fan har jag pengar så jag kan fixa nya heller. Har knappt råd med mat denna månad. Blev fett arg på Mor nyss.. hon laddade mitt kort med 300 spänn igen. Fan va arg jag blev, Jag hade ju typ 2000 sms kvar. Hade lätt klarat mig på det, fan. Idiot. ÅhhhhH!
 
Aja. 
 
"Jag vet inte om jag ska sikta och missa eller sjunka utan stolthet."

Pallar inte med din lek.

Kategori: Vardagens glans.

 Den enda personen som tagit upp min tankekraft, 24/7.
 
Tjaaa, Trött som fan. Satt och skypade med Edit i natt. Skönt att få prata med henni iallafall. Bästa bruden. Det är sjukt va allt har förändras sen hon åkte. Jag vet inget om dom som jag visste saker om förr, haha.
 
Aja nu ligger jag i min säng och tänker, lyssnar på musik osv.. Har inte uppdaterat på senste har helt enkelt inte orkat. Men jag har inte gjort så jätte mycket super intressant. Haha, eller har vart med Koma, Kallum och Emil. Typ hela tiden senaste dagarna. Gabbi fick också utstå en kväll med dom.. Jag tror hon tyckte att det var nog med det, haha. Men, jaa.. Idag var jag med Koma och Emil. Vi gjorde inte så mycket, men bättre att va med personer som gör så man mår bra istället för att ligga hemma och dega.
 
Så ja det är väl det jag gjort.. I morgon taggar jag Rättvik igen då. Ingen motivation, fuck! Vill ha motivation. Snälla ge mig? Vill.. Jag vill vilja. Krångligt men ja. 
 

 
Yeeeah. Får se när jag uppdaterar igen. Men, typ imorgon hoppas vi!

Och ensam är så jävla stark.

Kategori: Vardagens glans.

Orkar man bry sig när man bara bli svangre med känslor?
 
Typ, vet inte vad jag ska ta mig till men ja, Tror det blir att bara fortsätta på samma väg och se vart den leder. Jorrrå, Just nu så ligger jag i sängen och myser, vaknat nysss, så nu ska jag plugga huvudet av mig, ska kämpa ordentligt med skiten idag i ett par timmar, sen blir det kanske att dra till Noret för att träffa kömps. Sjukt trött idag, va vaken länge igår, Pratade med Alex i 3 å en halv timme, Haha, Vet inte varför men det blev så iallafall.
 
Igår va jag med Lovisa, åkte till henne klockan halv åtta på morgonen. Gick upp till henne, klädde av mig och hoppade ner i hennes säng tillsammans med henne. Haha socialt va? Vi vaknade vid ett kanske, Då bestämde vi oss för att pierca mitt öra.. Haha so random. Men har alltid velat ha så varför inte lliksom? Så vi trök igenom ett örhänge, skööönt!! Haha. efter det så åt vi väl typ frukost och drog sedan till Noret för att umgås med Kallum, Emil och Markus. Lodade hemma hos E
 
mil o.s.v. Hjelte kom också så fick va lite med henne också. Haha, donken personalen hatar oss. Jag förstår dom. Haha. Gud va dryga vi är, men dom får skylla sig själva. Är dom
 
uppkäftiga och konstiga så gör jag allt jag kan för att göra dom mer irriterade, fast gör aldrig något dumt eller elakt, bara sånt där som jag vet att Donken måste fixa. Haha..
 
Idag ska jag som sagt plugga, sedan va med kömps. Så nu ska jag ligga i.
Lite random bilder,

Ha det bra!

2012- Remember it with proud.

Kategori: Vardagens glans.

Joo. Som sagt 2012 är här med över. Och jag välkomnar 2013 in i mitt liv, oundvilkligen?
 
(Blev ett otäckt lång inlägg.. Sorry. Läs det som verkar intressant!)

Såå.. Tänkte göra som alla andra. Sammanfattning? Vart ska jag ska jag börja? Förra nyår? Vad gjorde jag då? Jo, jag va med mina vänner i Furudal. Lovade mig själv då att jag skulle bli en annan människa 2012. Ville bli bättre, Ville bli självsäker, Ville bli den jag ville vara, helt enkelt. Jag tycker helt klart att jag har förändrats under 2012. Både positivt och negativt. Har fått bättre självförtoende och ett socialare liv. Sover inte alls lika mycket på dagarna som förr. Har också gått ner lite i vikt vilket också stärkt boostade mitt självförtroende.
 
Men jag tycker själv att min personlighet har ändras till det sämre. Har blivit allmänt otrevlig och uppkäftig- mer än vanligt. Haha. Det ska ändras 2013!!! Men tror det beror på att 2012 inte va en stadig grund, det gick mycket upp och ner, Jag hade dom bästa stunderna i mitt liv och sammtidigt några av dom tuffaste. Har på senaste halv året mått sämre.. Vad det beror på? Ingen aning, Ska ta kontakt med bup igen nu under 2013, hoppas jag, skulle vart skönt med en utredning. Har fått lite funderingar och har prattat mycket om att skaffa antideppressiv medicin, det går ju i släkten, alltså allt möjligt. Så skulle vart skönt med lite svar. Men iallafall.. Back to the point of this shit. Ibörjan av året så mådde jag nog hyffsat bra, Jag hade min egna lilla häst som min egna prinssesa. Min bästa vän. Ahah. Gråter nu. Haha. bara för att jag skrev två jävla meningar så gråter jag redan? Haha, åh patetisk jag är. Men det är tufft att tänka tillbaka på stunderna vi hade, alla minnen, alla bråk och all kärlek som vi hade, samtidigt som man vet att det inte kommer att hända igen. Bästa, bästa, bästa häst. Aja. Blir nog mer skrivning om min fina häst.
 
Men, men, Januari, Februari, Mars, April? Vart började jag förändras? vet inte. Kommer ihåg att min klädstil förändrades i början av året, började bry mig lite mer. Vilket jag är glad över. idag tycker jag att det är jätte kul med kläder o.s.v tror jag har blivit lite mer tjejig. Men, aa. Under dessa månader så levde jag livet, va i stallet varje dag, hade min häst, hade något att leva för. Men hade också grym ångest över framtiden.

April, tror jag det var jag fick reda på att hon skulle åka- min Smula skulle lämna mig tidiagre än va det var tänkt. Och det jobbigaste var att jag inte visste när. Att varje gång jag sa hejdå känna hur tårarna bara rann, ovissheten om hon skulle vara kvar nästa gång jag kom till hennes box. Men jag försökte att glömma det varje gång jag va med henne, det kom liksom när jag lämnat henne. Jag trode inte jag skulle få se henne nå mer, när jag sa hejdå, när jag skulle till Polen. Jag kommer ihåg att jag satt på balkongen i Krakow och tänkte på henne, Grät, Men Polen resan 2012!!! VILKEN RESA!
 
Maj åkte vi, åh va bra vi hade det. Fyyyyfan va bra resan var! Så bäst, åh vilka minnen man skapade där! Vilken gemenskap vi byggde, Allt va så bra, Så mycket känslor på samma gång men mest glädje, Jag kunde glömma all mina dåliga tankar för ett tag och bara vara glad och lycklig tillsammans med jätte fina människor, sååååå bra! Jag lärde känna människor under Toleransprojektet 2012 och själva resan var bara ett stort plus. Det va då man fick bekräftelsen på allt det bra vi hade gjort på allt vi hade kämpat för. Det är helt klart en av dom två bästa resorna jag gjort i mitt liv! Jag ångrar inte en minut jag lagt ner i Toleransprojektet, Det var så värt varenda timme ute i det iskalla vändret under vasaloppet, det var värt allt slit! Fick vänskaper bekräftade och så mycket mer tolerans blev in skickad i min kropp. Vill säga tack till alla drivande! Och ett speciellt Tack till min dåvarande klassföreståndare Reine, Han må ha vart lite dryg ibland men gud så bra han är! Han puschade oss alltid och han behöll våran glöd genom hela projektet! Tack!

Men aa. Efter Polen så flöt skolan på fint! Och när jag kom hem så fanns min fina häst kvar i hagen. Jag kommer ihåg att det första jag gjorde när jag var hemma i Mora igen var att åka till stallet en snabbis, bara för att få kolla. Och klockan var..? Ja vad var den.. runt fem på morgonen. Kommer inte ihåg. Men men. Jag kommer iallafall att hon kom travandes emot mig i hagen. Jag hade så bråttom men jag va sååå glad. Hon kom och mötte mig! Veckan innan hade det vart lite jobbigt att få in henne, hon hade ibland larvat sig, springit runt i hagen o.sv. men det gjorde hon inte då, åh vad glad jag blev. kan fortfarnde tänka tillbaka på det ögonblicket! Åååååh fina häst!
 
Men den 28 maj ringde Ida mig och berättade att VärldensBästaSmula skulle lämna mig dagen därpå. På morgonen. Så jag hann inte vara med då pga skola. Åhh... Vill inte skriva om det då jag kommer börja gråta så läs inlägget istället.. Såå ja.  Sista stunden med min bästa vän.♥

M
en efter det så blev det jobbigt. Mycket jobbigt, sömn lösa nätter, gråt utan slut. Fast ändå en sån otrolig lycka. Ojoj oj. Så speciellt, men det blir totalt kraschat när man lämnar sin bästa vän. Men aa..
Livet blev bättre. Tiden gick snabbt. Och vips var det Sommarlov Sommarlovet startade med världensbästa Sommar jobb! Sedan den resan som delar första platsen ÅÅÅÅHHHHHH TAIZÈ! Taize inlägg. Bästa resan.
 
Men aa.. Livet flöt på! Tänkte nämna några highlights från sommaren.
*Sommar jobb, heltklart bäst!
*Taizé, åhh vilka minnen!
*Paddel turen i gummibåten med bästavän,va i sundet och hamnade i vinäs ! 
*Ridlägret, så bra.
*GGS, ÅÅÅÅH Bästa liveframträdandet ever! Som ni kanske vet så är jag besatt av maskinen. Dom va där, jag grät och skrek och hade det så jävla bra!
*Alla nätter på hölftet.
*Alla skratt med mina underbara vänner.
*Hade det bra med buff, 
 

Efter sommar lovet började skolan, ville börja om på nytt o.s.v kommer ihåg va kul jag hade första veckorna. Med mitt nya boende och allt! Det kändes bra att flytta till Rättvik och det kändes bra i klassen. Allt flöt på fint tills jag började bli sjuk.. Hamnade då efter i skolan. Efter det gick det bara utför igen. Har inte kommit ikapp ännu.. SÅ nu går det dåligt. Var rejält sjuk i typ 2 månader så missade en hel del+ alla dagar jag var hemma på grund av halsen om man räknar bort operationen av halsmandlarna och alla halsinfektioner. Efter det gick det bara bara neråt, blev deprimerad o.s.v . men bara stundvis. Hade ju mina Fina vänner i Mora som kunde muntra upp mig. i rättvik mådde jag inte bra alls, vet inte om jag gör det än heller. Men det är heltklart bättre! Beror mycket på mina fina brudar i klassen! tack. Men jag ska kämpa nu, Jag ska må bra 2013. 
 
Blääää.. vilket långt inlägg!!!! Inte är jag klar heller, eller jo. Haha orkar inge mer, ska upp och åka till selja hem till Lovisa imorgon.

Men Men. Nyårslöften?! Joo.. Ska bli lyckligare. Ska få ett stabilare psyke. Ska sluta röka. Ska börja tänka på vad jag gör med mitt liv. Lära mig prioritera. Och jaa.. göra allt så bra som det bara går! 
 
2013- detta ska bli mitt år.

Tack för 2012, mina fina vänner. Det var ett bra år trots allt! Tack!
 
Bästa häst. Gracias Skywalker, den bästa för mig.

Tack bästavän. Tack för allt. Kommer alltid minnas dig, som den glädjespridare du är.
 
Tack alla mina fina vänner som gjorde detta år bäst och tack för att ni alltid finns där för mig. Älskar er.

Starka minnen fångade på bild.



Taaack tack tack. Nu gör vi 2031 till succssseeeeee!
 

 

Jag är kung över ängarna.

Kategori: Vardagens glans.

Sometimes you will never know the true value of a moment, until it becomes a memory!
 
Hej, Allt bra med er eller? Skönt. Men ja.. Har nu kommit hem till Mora. Som sagt så firade jag nyår med Hjelte, Matilda och Alex. Men åkte till Matilda på Lördagen, vi gjorde inte jätte mycket.. men åkte hem till Anders, spelade, kollade på film och myste. Sedan på Söndagen så kom Alex och Lina åh hämtade oss så drog vi till Borlänge och där.. Ja vad gjorde vi där? Jadu. Men, men haha. Aja, nyår så började vi fira liiiite för tidigt, Men det var trevligt! 
 
Runt åtta så drog vi på fest hos någon Alex utanför Borlänge. Fett söt pöjk, btw.Jätte kul, blev lite jobbigt men..aa. Dansade och röjde. Det roligaste var ju iallafall alla samtal man hade med folket. Haha. Åhh. Pratade om allt från hockey till svensk religon och sexuella läggningar. Haha. Men det var kul. Avlutade kvällen med puss och donken! Yeeah, fint dä! haha.
 
Men idag så åkte jag hem från Matilda, finally? Haha, skojja babe. Hon är elak mot mig, typ slåss o.s.v, dumma unge. Kaxig är hon också men det är bra, då kanske hon blir lite mer självsäker och kan stå på sig. Och så skyller hon på mig? Men tycker om henne mycket ändå. Haha, nej gud va hemsk jag är. Haha. åhh. orka mig liksom dah.
 
Hade tänkt att göra en sammanfattning av mitt 2012 senare, jag är lite seg. Haha.  Men det kommer lovar!
Ska bara plugga lite först osv.
Bjuder på lite bilder från nyår.
 
Dagen efter... Trötta tjejer och skadeglad edit.
Awwww.. Saknar henneee såååå.
Fast är ricktig glad att vi snackar varje dag iallafall, gud va jag kommer döda henne när hon kommer hem.