Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

They allways fly back to this.

Kategori: Vardagens glans.

Snabbt inlägg.
 
Idag gick det riktigt segt att gå upp ur sängen, men jag lyckades! Drog till stallet och hann till nio- nästan- fast jag gick upp klockan kvart i nio. Duktig jag är eller hur?! Haha. Efter att ridlägret var slut så satt jag mig och kollade på OS. Blev iallfall en silvermedalj, Haha. Men lite surt att hon rev sista? Red Freja idag också, hon har blivit liiiite knubbig efter semestern, Haha. Red i mina nya ÜBERSNYGGA ribyxor, Nomnom! Var lite orolig över att dom skulle se dumma ut mot hennes schabrak men det såg jävligt bra ut, byxorna är röda och hennes schabrak var svart med röd kant, Haha. ohh, jag orkar inte med mig själv, heh.
 
Sitter nu och tycker synd om mig själv eftersom att alla skriver om hur jävla roligt dom har på ccw och jag kommer förmodligen inte dit på hela veckan ! fuck life.. Haha. 
 
Ha det bra! 
 


Extremt dålig bild, Men men något måste man ju lägga till i detta allmänt tråkiga inlägg.  Haha.

If I could just die in your arms,I wouln't mind.

Kategori: Vardagens glans.

Basically i'm staying here,I can't live without my baby.
 
Ohhh,,, Minnen! Sitter vid datorn och lyssnar på musik när låten som började gav mig ryssningar igenom hela kroppen. Fick en känsla av längtan, saknad och kärlek. Kände ryssningarna i fingertopparna innan ens den underbara texten börjat. Känslan av att stå mitt i klacken på Norra stå.. Obeskrivligt. Gemenskap med folk som man inte känner, Kärleken till laget. Längtar till säsongen börjar. Tryck på play och sjung med föfaeeN!
 
 
Idag har jag stödat klart mitt rum, Fixade en ny säng också, den andra var sönder.Hehe. Så tog brors, Blev en soppåse med gammla saker idag också, Hah. Blev riktigt fint faktist. Glad,glad,glad för att jag har faktist andledningar till att vara det..!  
 

Ni får inte tro att jag tycker om Elvis eller något sådant dumt,, Är ju bara lite besatt.. Kärlek! 


 
Igår var drog jag till bästa Pernilla. Hade en riktigt bra dag. Efter att vi hade ätit middag drog vi ut i spöregnet. Var tänkt att bli en sväng till Ica men ikke.. Blev en liten sväng till Noret.. Mmmm.. Cheeeesburgare! Haha, Träffade också en kompis till Pernilla. Vi blev kidnappade av vädret.. Regnet öste ner och strömavbrott blev det men.. Vi hade turen att blixtrarna lyste upp hela himlen och att det därmed blev ljust iallafall.Haha. HAde en jätte trevlig dag, och som vanigt när vi är med varandra så fick vi många fundersamma blickar. Jag förstår inte.. Det är väl normalt att cykla med ett paraply som täcker hela synfältet när regnet öser ner, Normalt att Steka i en solstol i lampornas sken.Och att andvända den minsta kundvagn som fanns till transportmedel..? Förstår inte vissa människor alltså. Heh. 
 Nu ska jag sova, blir att gå upp och jobba imorgon! Yeeaaah.
 
 
 
 

What is the normal guys up to?

Kategori: Vardagens glans.

Du kan drömma dig bort men aldrig komma tillbaka.
 
Sova,sova,sova,säng,säng,säng.
Mamma kom nyss ner till mig och frågade om jag hade tänkt att sova något denna natt. Kollade då på klockan. 05.12. ehh.. Joo.. Frågade då varför hon va vaken och då hade hon vaknat för att det började bli ljust. Haha, vart tog tiden vägen?  Pratade med Edit på skype ett tag och sen va klockan jätte mycket.. Saknar henne! Jag kan inte tänka mig en klass utan henne.. Inte är vi i samma skola heller.. Inte samma stad och inte samma land.. Inte samma kontinent..Men är iallafall riktigt glad för hennes skull. Hon pluggar just nu i Australien. Låter som att hon stor trivs,
 
JOOOO FÖREESTEEENNN.. Gjorde provet idag. Blev godkännd! Gaaahhhh! Äntligen slipper jag den där jävla skiten. Så nu är jag lagom glad. NU saknas bara traktor.. Jag och Pappa har la kollat runt lite men antingen är det för dyrt eller för mycket att göra.. Aja nån gång..DÅ JÄVLAR!  Haha. Efter att jag hade skrivit klart provet gick jag och kära mor och åt på resturang. heja kinamat. Haha. Efter det gick jag ner på Vero Moda och köpte tt jätte gulligt linne och en stickad tröja. Tyckte att det behövdes inför hösten. Gick sedan förbi Only råkade gå in där med, så det blev en stickad tröja till. Haha. Nu är jag iallafall trött? Eller inte egentligen men vet att jag mååste sova. Så godnatt. Njut av denna underbara sång! 
 
Hade bra! 

Where have the times gone, baby it's all wrong..

Kategori: Vardagens glans.

All of our bridges burned down.. 

Dum,dum,dum,dum,dum. Dum ? 
Jorruu, Jag har seriösa problem. Kan inte konsentrera mig på att plugga teori utan tänker på helt andra saker..
Kan inte göra så mycket mer på datorn, såååå.. Kanske sömn hade vart något att föreslå.. Tänker för mycket just nu. Tänker så mycket så att det känns som att jag inte tänker alls. Tänker mycket på Smulan, bara för att jag saknar henne. Fast ändå inte, svårt att förklara. Men skulle gärna vilja ha henne nära mig igen..

Blir att gå upp lite senare än vanligt, åker mot Falun runt elva.. Och tyvär måste jag platta håret..Haha. Så imorgon ska jag skriva körkort,,Men misslyckas jag så gör jag.. Vare nå noga då? Då är det bara att boka ny tid. Inte så svårt.. Heh. Aja, Bror har iallafall hjälp mig att plugga lite. Så vi får väl se hur det gåt imorgon.. Önska mig lycka till!
 
 
 
If "Happy Ever After" did exist, I would still be holding you like this.

 
 
 
Bara för att jag saknar dig.
Mycket..Väldigt mycket.
Enormt mycket.

Oh darling, darling

Kategori: Vardagens glans.

Live by the moment and enjoy your life.
 
Äre såå? Så äre. Haha. Bra dag idag. Vanlig dag på jobbet. Jag tycker verkligen om att tillbringa tid i stallet, Jag mår så bra där. Joråå. Det var lite små segt att gå upp ur sängen i morse. Men det är bara för att mamma väcker mig alldeles för tidigt. Jag behöver inte så lång tid på mig när jag ska gå upp.. Men det har hon inte förstått. Haha.
 
Dagen gick riktigt fort idag. Det blev en jätte mysig ridtur med bästavännen idag. Jag och Amanda red ut tillsammans på underbara hästar. Hade super trevligt. Red i en och en halv timme ungefär. Sommar, glada hästar och bästa sällskapet. Kan inte bli så mycket bättre. Solen sken och det känndes som fin,fin sommar- för en gångs skull.  Och när vi kom hem fick vi svampa av två svettiga små ponnier, Haha. Gullisar. Amanda red Toker och jag red Thunder. Jag rider inte honom så ofta men han är faktiskt riktigt mysig. Lär gå och försöka sova. har börjat få problem med det igen.. Suck. Men, men.. Sova bör man.  Ska upp halv sju imorgon..  Hoppas ni får sova lite längre. Haha, Hade bra! 

Forever and ever, unstoppable.

Kategori: Vardagens glans.

Plugga, Plugga, Plugga. 

Joooorrå, Idag har ennu en jobbvecka inletts. Bra de. Helgen som var tillbringade jag i Grums för att böra möbler och annan jox.. Gick väl bra. Jag tror att mina gamla morföräldrar får det bra i ny lägenhet. Får hoppas på att dom trivs iallafall. Slutade klockan fyra idag så drog hem och lagade mat tillsammans med mor. Somnade sedan olyckligt nog i soffan. Sov bra många timmar. Dåligt,dåligt. Vaknade efter tuppluren klockan halv nio, Jag hade lovat mig själv att sätta mig vid datorn och plugga teori, Så det var väl barar att göra det. Trots att man egentligen skulle vilja däcka i sängen.
 
Så nu har jag spenderat en och en halv timme att plugga teori inför AM-kortet. Ska skriva upp i Falun på fredag. Segt? Nä det var bara ett år sedan jag planerade att göra det. Haha. Aja bättre sent än aldrig. Det går by the way riktigt bra. För någon vecka sedan blev jag inte i närheten till gokänd på repetitions testerna. Nu går det ju hyffsat bra. Iallafall ibland. Haha. Men nu måste jag gå och sova. Godnatt.
 

2012-07-23


2012-07-19

2012-07-23

I'll be there in a heartbeat.

Kategori: Vardagens glans.

Lys, lys som den stjärna du är.
 
Tänkte nu berätta lite om resan till Frankrike. 
 
Vi samlades vid 00.00 på Andreasgården. Bussen var lastad och klar runt klockan ett, Resan tog väl typ 40 timmar totalt. I början gick det riktigt segt. Men lyckades iallafall somna. Resan gick bättre och fortare än jag hade förväntat mig. När vi började närma oss Taize så fylldes bussen med spänning och min kompisar som hade vart där många gånger förut, skrek bokstavligen av lycka. Jag kunde då inte förstå hur dom kunde vara så glada över att vara där. Men det kan jag nu. I taize lämnar man på något vis allt bakom sig och man kommer dit och kan bara slappna av och njuta av tystnaden. När jag klev av bussen var min första tanke att det var otroligt varmt. Haha.
 
Jag troden inte att jag skulle tycka om den resan som jag gjorde, Men resan till Taizé har varit den bästa resa jag gjort. Jag fick en fråga av en kompis som undrade vad det var jag tyckte så mycket om med Taize.. Det var nästan svårt att svara på Jag älskar allt. Det simpla livet. Alla böner, alla mässor. Allt folk. Miljön. Allt. Jag älskade känslan av att man inte behövde göra en massa saker, det fanns inga riktiga måsten. Fast ändå hade man alltid något att göra, Man blev inte tvingad till kyrkan, man blev inte tvingad till att hjälpa till, man blev inte tvingad till att jobba. Man gjorde det för att man ville.
 
Jag som 15-16 åring fick spendera eftermiddagarna i smågrupper..Vi gjorde "bibelstudier". Vilket då betydde att vi lekte. Haha. Den första gruppen jag hamnade i sög, dom pratade bara tyska och kontaktledaren för gruppen fick fråga hennes elev om det var saker hon inte kunde på engelska.. Dom få gångerna hon försökte prata på engelska. Jag gillade inte den gruppen så jag pratade med en av bröderna, han fixade så jag fick byta grupp. Gruppen jag fick då funkade inte heller.. Så jag stack till en kompis grupp. Den gruppen var jätte bra och alla var super trevliga.
 
En vanlig dag började med att man vaknade till kyrkklockorna, gick upp, klädde på sig och vandrade iväg till kyrkan för morgonbön. Efter den så var det frukost.. Till frukost varje dag fick vi en vitfrall med smör, mörkchoklad och varmchoklad att dricka. Haha. Så jävla bra. Efter frukosten hade man typ en halvtimme på sig att borstatänderna, smika sig, byta om.. etc. Sen var det samling för dom som var 15-16 i ett av kyrkrummen. Där pratade en av bröderna om olika bibeltexter. därefter var det möte i smågrupperna. Vilket bettyde lek. Haha. Sen var det mässa,lunch och åter igen möte i smågrupperna. Efter det hade man lite fritid som jag ofta spenderade genom att kasta lite boll med några vänner. Senare var det middag och efter det var det kvällsmässa. Jag älskar verkligen alla mässor och böner i Taizé. Så underbart. Alla sånger! Så fint. Men den bästa delen i mässan var nog tystnaden. Så oerhört skönt att slippa prata eller behöva lyssna. Det var då man fick chansen att be för sig själv. efter kvällsmässan gick dom flesta till OJAK! mitt favoritställe. Ojak var stället man träffades för att umgås, sjunga, dansa och bara allmänt ha kul. Det var så en dag såg ut. Låter bra eller hur? Haha.
 
Att åka till Taizé är något som jag verkligen rekomenderar, Man får uppleva så mycket olika saker. Lära känna nya människor och lära känna sig själv bättre. Att beskriva resan är ganska svårt för den var så otroligt bra. Men ord som sammanfattar resan bra är helt klart Lycka, glädje och ny gemenskap.
 
Finns mycket mer att säga men jag har inte tid för det för nu måste jag dra. Ha det bra!

TAIZÈ 2012


 

It´s a good day, today.

Kategori: Vänskaps knas.

Ingenting kan stoppa mig. Förutom mig själv.
 
GAAAHHAHAHAHH! Har ingen annining om varför, men jag är bara allmänt glad idag. Känns konstigt att vara glad utan anedning. Men jag klagar inte!
  Idag har jag gjort en massa bra saker.. Heh. Har iallafall börjat att städa mitt rum. Typ det ända jag gjort idag. Men tro mig det är ingen lätt match. Gick också ut och gick ett tag också behövde prata i telefonen med folk. BMin älskade broder Johan kom hem idag också, bara för att byta bil.. Men man hann träffa honom ett tag iallafall. Hehe.
  Vet inte hur jag ska göra imorgon.. Mor och Far ska åka och hjälpa mormor och moffa att flytta, Vet inte om jag ska stanna kvar i Mora- ensam hemma, eller följa med och hjälpa till att bära flyttlådor. Normalt hade jag nog föredragit att vara hemma.. Men eftersom dom bor nära ett hööks.. Och jag behöver verkligen nya ridbyxor.. Hehe. Får la se.
 
Frankrike info ligger i utkast som kommer postas imorgon. Om jag hinner. Ha det bra.
 
Nu ska jag ta min charmiga katt och gå och lägga mig.
 
 
 
Underbara vän,från vaggan till graven. Och tillbaks igen.
 
 
 
Morris M. Morrisson. Den bästa man kan önska sig. 

Some day I will find my way back.

Kategori: Vardagens glans.

Åhhhhhhh, Fy fan, sån längtan tillbaks.

Har inte hunnit gjort mycket idag, Ätit frukost och kollat facebook. Ska gå och ta en varm dusch. duscharna i Taize var alltid upptagna så jag duschade i dom gammla duscharna.. iskallt. Aja tänkte skriva lite om min tid i Frankrike i kväll. så håll er uppdaterade. Haha. Har haft en helt underbar resa. Den bästa jag gjort i  mitt liv. 
Så jävla underbart.  Finns så mycket att säga. Slänger in några bilder från resan.. Fler kommer så oroa er inte. 
 
Taizé Resan 2012- 
Nya vänner, Nya minnen och Nya förväntningar inför nästa års resa.


 
 
 

Thought that it be easy, Now I know I was wrong.

Kategori: Vardagens glans.

Ett fel närmare rätt..
 
Packar inför en resa till Frankrike.. Laddar ner musik som är ett måste på den 36timmars långa bussresan. Låter kul inte sant? Ska åka till Taize med Svenskakyrkan.Ska la bli ganska intressant men är jävligt..nervös? Äh,vettefan.. Blir iallafall borta i 11dagar eller nåååttt... Har iallaaaffaaaalll, jobbat klart för denna gång. 
 
Nu måste jag dö ett tag. 
 
Så, Nu ska jag äta,packa det sista, platta håret och sedan drar jag. 
 
Hejdå Sverige.. Hej Frankrike.. Eller Danmark-Tyskland-Frankrike... Haha.
 
 
 
Jag kommer sakna min mor! Min maammaa är bäst i världen. Jag uppskattar henn otroligt mycket, men jag har så svårt att visa det för henne. Men hon är oavsätt vad- den viktigast kvinnan i mitt liv. Och jag älskar henn otroligt mycket.
 
 
(Bilden blev störd. Men det va ju inte lika viktigt.)
 

Ingen vet om det verkligen hänt.

Kategori: Vänskaps knas.

 I'm alright, It only hurts when I breathe...

Kom tillbaka hem till Natha runt tre, halv fyra inatt. Ångest. Vaknade klockan sju och kunde fan inte somna om.. Happylife. Joorruu,
  Helgen har vart riktigt mysig, har vart jätte roligt att träffa vännerna igen. Blir ofta att jag inte hinner göra det, Så därför är det bra med snabba spontana beslut. Tog bussen från Mora till Furudal i fredags direkt efter jobbet. Gick hem till Natha och slängde mig in i duschen. Sen gick vi ner till Ishallen med Johanna, träffade Mia som jobbade. Mys! 

Igår tvingade jag Jossi ner till byn, gick  till Campingen och åt, Natha och Jag stannade vid stranden och sjöng fint till vågornas brus, Haha. 
  När Jossi hade dragit, gick vi till badstranden, försökte fånga fiskar.. Gick ganska bra, Haha. David ringde så vi drog till honom. Sen blev det några fler, och några till..  Aja ska bli skönt att börja jobba imorgon igen, Tänka på annat,

Uppdaterar lite ikväll om jag orkar, Btw Jag måste verkligen ta tag i min teoripluggning för jag skriver upp på fredag... Fan.

 
Mina och Nathas underbara smultron!