Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Point at the sky and screem.

Kategori: Vardagens glans.

Nu ska jag äta frukost sen åker jag. Får se om det blir nå inlägg senare,
Så snart ska jag sätta mej på bussen,,Aaahh, hatar att åka buss. Det värsta är att jag vet iinte vart jag ska gå av, Jag dör lte nu.  Haha aja. Ha en riktigt trevlig dag.

We're all right where we should be.

Kategori: Vardagens glans.

Tråkigt inlägg. Ja idag har jag vart med Peppe, vi gjorde väll inte jätte mycket. Bakade lite misslyckade muffins, fixade Fajitas till middag. Nu är man lite stressad, packar och letar efter allt och ingenting. Är också lite små nervös över att åka buss ensam till Furudal. Hatar att åka buss ensam.. Haha, men det är klart värt det ! Imorgon flyr jag till Furudal till bästa Natha. Ska fira nyår med henne, Så jävla kung det kommer bli.  Saknar den bruden enormt. Har inte vart i Furudal sen i september så det ska bli riktigt kul. Så vi år väll se om jag klarar bussturen, Haha. Har hittat laddaren till kameran- GLAD. PAnik över att kameran inte hade batteri och så var laddarn borta. men nu är den funnen! Jag ska gå och packa det sista inför imorgon.

Här kommer några bilder från förra gången jag var i Furudal.

 

Hare Gött ,

You will win, You will lose.

Kategori: Vardagens glans.

Ja..? Idag vaknade jag av ett sms från Jossan- frågade om jag ville "leka" fotograf lite. Klart jag ville, missar inte en chans att utväcklas inom fotogrfering. Så jag drog på mej ett par jeans ,en skjorta och hoppade i skorna, svepte på mej jackan och vandrade ut i kylan. Fast a så kallt var det ju inte, haha.

Mötte Jossan på vägen och tillsammans skådade vi alla gubbar i orangea jackor som röjde upp efter Dagmars besök. Träd överallt. Gick upp i skogen- knäppte lite kort. Jag tog av Linus hans täcke och la det på en stubbe jätte fint ihop vikt. Gick sedan vidare. Visste att Jossans pappa satt i närheten så det var ju lungt. När vi kom tillbaka var täcket borta... Vi gick fram och tillbaka ett tag, Hennes pappa hade inte sätt någon som tagit upp det heller. Men sen så frågade han om det fanns någon dagmamma i närheten för det hade gått förbi en massa ungar. Så vi red till henne och på hennes trapp ligger Linus täcke. Jag började asgarva när jag hörde varför hon hade tagit det.. " Jag trode att det hade blåst upp hit från stallet nere i byn. " HAHA. Jo men Dagmar tog tag i täcket slet det en kilometer över skogen vek sedan ömt ihop det och la det på en stubbe?

När jag kom hem åkte jag till faster och åt middag. När jag kom hem plockade jag isär K50's motor tillsammans med Erik.
Men nu ska jag sova snart. Imorgon kommer Peppe hit- Mys som vanligt. Den mäniskan är helt otrolig, kika in på hennes blogg.

Slänger in ett par bilder från idag.



Hare Gött,

Stay down tonight, rise tomorrow.

Kategori: Vackra hestar,

Idag har jag och bror plockat ur motorn ur mopeden, så imorgon ska Erik gå igenom den- "renovera" lite. Haha kanske någon dag hittar dom felet, Men det kan ju ta ett bra tag.

Ligger och lyssnar på musik, Tänker. För mycket. Typ kramp ? Haha.
Ska sova snart, ser faktis fram imot det. Haha skönt att koppla bort för natten. Bara de att jag haft konstiga drömmar ett tag och typ vaknat med huvudvärk- strange. Men nu har det inte vart så på ett par dagar, hoppas det håller sej så nu.
Hittade många bilder på mej och världens finaste Tinkerlina. Henne saknar jag sjuuukt mycket! Men tror hon tycker att det är riktigt skönt att vara utlånad ett tag. Men gud, får nästan glädjetårar när jag tänker på alla våra fina stunder ihop. :')
Så här har ni en bild på mej och älskade Tinkerlina. <3

Hare gött,



Jag vill ha dej nu, som jag hade dej förut.

The rising girl.

Kategori: Vänskaps knas.

JOBBIGT LÄGE...?
Ligger i sängen med Peppe just nu. Har typ inte orkat gjort nå inlägg på ett tag. Men aja, Hade en helt okej julhelg kanske kommer ett inlägg med julklappar senare. Ja igår tillbrringade jag min dag nere på stan med bästa Peppe. Köpte ett par nya-blåaa-jeans och en ny skjorta. Köpte också födeelsedags pressent till underbara MiaPia, Som fyllde 16 år igår ! Många grattis till henne !

Hade ingen skjuts hem igår. Så stannade kvar hos peppe. Vi knäppte lite kort med hennes nya kamera och såg på äckelfilm- skräckfilm? Haha jävla störda filmer de finns, Men det var ganska mysigt iallafall. Smsade Albin och Mia att jag var rädd. Och efter ett par minuter  så är dom i Mora. Haha. Så vi gick ut och va lite sociala. Mia fick min vackra pressent och många kramar. Men de va ju lite synd att hon fick de natten efter hennes födelsedag, haha. Aja nu ska jag upp och äta frukost med Peppe.



Grattis Mia, Hoppas du hade en toppendag älskling !

Hare bäst allihopa ! Vi hörs. ;)

All I want for christmas..

Kategori:

Imorgon är det fucking JULAFTON ! Handlade dom sista julklapparna idag då, Åkte ner på stan efter frukost. Hur mycket folk som helst, helt sjukt. Handlade saker till Far, Mor och min bror med sambo. Helt klart sista minuten, aja allt kan inte bli perfekt, har ju en jul nästa år också. Åkte för bi OKQ8 och hämtade ut min julklapp från bror- Nya delar till Pärlan, Ny cylinger ,kolv med mera. Glad! Snart kanske man kan åka för första gången med förarbevis. Haha fast jag kommer ju dö om jag bestämmer mej att åka på vägarna i "vinter vädret" Hehe,

Julstök i hela huset. Kanske så det ska vara en dag före julafton? Igår fick vi en ny plasmatv full HD, vet nii vad de coolaste va ? Man fick värsta spaceade 3D glasögon med - AWESOME ! Ikväll kommer älsta bror hem med sambo. Nu ska jag fixa de sista inför imorgon.

Ha en lyckad jul !

 

For every shooting star.

Kategori: Vackra hestar,

Häftigt...?
Sista "normala" dagen i skolan idag. Har ingen ork att åka till stallet, även om jag vill otroligt mycket. Mamma vill också att jag ska vara hemma. Hah, jo jag lyssnar faktis ibland.

Imorgon är det sista dagen i skolan då, HÄRLIGT. Har typ julklappsångest, har inte fixat några paket till min mor eller största storbror, eller någon annan ? Haha. Julafton om två dagar ? Haha trode jag inte. Förra året gick det jätte långsamt, typ ett år innan man fick tända nästa ljus i adventsljusstaken. Nu har fjärde advent redan vart och allting kom som en chock för mej. haha antar att man är lite retard. Öm,jo ska väll försöka mej på denna nya blogg. Har haft ett antal genom åren. Dock inget seriöst. Tro inte nu att denna blogg kommer bli seriös som fan, men ska iallafall försöka hålla den uppdaterad. Vi får se hur de går.

Hare gött , Peace out ! ;)




Bilden bjuder världens finaste Smulan på. ♥