Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

jag vill dansa

Kategori: Vardagens glans.

Och jag är lycklig när jag dricker. Jag vill dansa helt utom kontrolll!
 

TJJAAA. LEVER LIVET. haha. Nej men typ.Gårdagen va epic. Hade jätte kul som alltid med matildus och hjelte!  Vi var ute och lekte o.s.v typ åkte bil. Invaderade donken m.m. Åkte sedan mot Gustavs där Alex bor.. spårade lite mot kvällen.Har ont i ryggen dom fan då jag sov på golvet i köket, varför? Den frågan bevaras osvarad. yeeah.
 
 
Ikväll ska jag släppa alla mina bekymmer och välkomna det nya året med öppna armar. Känner på mig att 2013 kommer att imponera!
Jag vill både kyssa och piska 2012. tacka för det gångna året jag är grymmt stolt över mycket jag gjort- flyttat från mora, blivit mer självsäker, fått större umgänge och blivit mindre dömmandee! Jag förstår nu hur fördomsfull jag vart.. Men är ocksåbesviken på 2012, eller jaa.. besviken på mig själv.
Kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig på många sätt åh vis.. men nu taggar jag 2013.
 
Eeller jag taggar redlös ikväll! haha
 
 
 
 

Tagga,Tagga.

Kategori: Pics of the day

Troubelmaker...
 
Hej dålig uppdatering. Allt bra? Joffaaaan. Nuu ska jag dra mot borlänge. Naaajs! Ska fira nyår med Matilda, Alex och Hjelte. Taggar red? Haha.
 
Aja åkte till MAtildus igår, vi myste åkte till stallet o.sv. Sen åkte vi med Fredrik hem till Anders och myste! Goapojkar. Idag tog vi skotern till stallet igen gav dom mat sedan färgade vi ögonfransarna. Nu sitter vi och inväntar order från Hjelte. Men men. Får se om jag mobiluppdaterar nåmera. Ha det bäst!
 
Btw måste bara säga att jag saknar min EDIT.

FREDAG?

Kategori:

Blir ett snabbt mobil inlägg för att jag ej har något Internet på datan.. Blö.

Men, men, just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova snart. Eller har faktiskt försökt att sova sen klockan var elva.. sååatteh mm. Iallafall.. idag har vart en mys dag inne i Mora. vaknade av att hjelte ville att jag skulle ner på stan, så det var bara te att sätta på sig lite kläder och sedan dra mot Mora.
Hahaha. Jag skrattar för att jag kom att tänka på Alex snygga parkering... sopan körde fast på en parkeringsplats. Men tur att han hade kungen palm med sig.. annars hade han nog vart kvar där än. Hjelte skämdes lite över sin pojkvän tror jag. Förstående. Haha. gick på stan ett tag, fikade och hade det mys!

När jag dissat hjelte drog jag till gabbi. saknade tjej. Vi gick till arenan och kollade på lite hockey. typ gymnasiepojkar som har cup. hehe. Mums?

Aja ska sova nuuu.. Ska te Rättvik åh träffa Matilda imorgon. bjuder på lite fulisar. GODNATT. btw märkte att det ej blev ett snabbt inlägg...




Jag kommer som ett yrväder

Kategori: Vardagens glans.

Varför tänka tankar som inte är tänkvärda?

Jag måste klippa och färga mitt hår.. Det är slitet och jag har utväxt. Usch. men jag vill spara mitt hår så jag får långt härligt hår. Men nej, jag får bara så grymt slitet hår. Blö. Synd att jag brännt mina pengar. Har inte mycket kvar nu. Fuck. Typ 300 spänn och det ska räcka till 20de januari. Haha, fast dom pengarna får gå till nyårsfirandet. Men har iallafall köpt min nyårs outfit. Sved till otrdentligt i plånboken, Men det får man stå ut med. Offrar en månad som mindre lottad för att leva som en kung för en dag. 
 
Idag har jag inte gjort mycket.. Vaknade brevis Matildius, hade btw en jätte mysig dag med henne igår. Gick på stan, käkade pizza, myste. Kollade också på Lol innan vi skulle sova, jääääävlar va koncentrerad hon blev på filmen. Helt jävla besatt, om jag rörde mig så fick jag skäll och om jag pratade.. Hus i helvete, Haha.
 
Kollade nyss på hockey, Helvetes jävla skit. Hatar domarn just idag. Är ingen sådan som annars skyller på domarn, tycker det är fel. Men idag.. Idag va det nåttt som slagit slit i huvudet. Och kommentatorerna, Inte va dom neutrala inte. sjukt tråkigt att lyssna då. Blir så oproffisonellt, Men men, Nu ska jag platta mitt hår så jag inte behöver göra det imörrn. 
 
Bilderna beskriver min och Matildas kväll.

rond efter rond

Kategori: Vardagens glans.

Du ger mig någonting som får älgarna att svimma.
 
Jag har ångest. Ska jag duscha eller städa rummet? Hmm.. Aja, ska göra något av dom för hinner ej båda. Ska dra in till Mora för att möra upp min Backis. Vi ska gå nere på stan och mysa. Yeeaah. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Nej städa. Nej duscha. Duscha får det bli. Elller? Ååh. Aja...

Tell yaah mer när jag duschat. Eller städat. Haha.

You´re allways on my mind

Kategori: Vardagens glans.

And it fucking kills me. 
Hatar att jag saknar dig. Saknar dig. Saknar dig. Dig? Helvete.
Drar nu på tacokväll med släckten i Vika. 
 
Idag har vart en ganska chill dag, Tomtegröt, lite julklappar, sänghäng och skypat med bästa Matildius. Yeeah man. Saknar henne. Ska Tortera henne lite imorgon, mihihi.  Missu.
Taggar ni nyår? Känns inte som att det är på riktigt ännu. taggade fest imorgon men orkar fan inte, så omständigt men mina kära vänner Mia och Johanna som fyller år får ha det bäst utan mig, vet att det blir svårt.. men kämpa.
 
Funderar på nyårslöften.. Vet att det finns några jag borde ta, Men ingen idé att ge sånna löften man vet kommer misslyckas? Ska fundera mycket på dom nu, inte långt kvar vafan. Tar ganska serriöst på mina nyårslöften, vill väl ha förbättring.
 
Men vi höres, nu måste jag åka. 
 
Jag har bara en jävla person på tankarna och jag hatar det.

I'm still alive

Kategori: Vardagens glans.

Hej. Jag vet seriöst inte hur jag orkar med mitt liv.
Så ingen dramatik bara passa hit en flaska sprit.

Har kommit in i en ordentlig svacka nu, Har typ ingen motivation kvar. Orkar knappt gå upp ut sängen, Men jag är så jävla glad att jag har mina vänner som kan få mig att må bäst.
 
Aja, har inte berättat vad som har hänt på senaste tiden. det beror bara helt enkelt på att jag inte har haft lust. Men det ska bli bättre snart, så fort jag får ordning på mitt liv, HAHAHA... Snart. Ironi. Nej men Tja.
 
Jo, Va ju då Julafton idag då. Händer bara en gång per år, ville bara säga det för det hade ni nog missat? Jag tycker att folk blir extremt jobbig när det händer något "speciellt", en massa jävla statusar, sms, bilder, inlägg... OSV om samma jävla sak? JA. jag hade missat att det var julafton m inte du hade skrivit att det var  det på facebook. TACK!!!! Människor tror ni verkligen att man blir helt jävla inkompitent, och måste ha saker förklarade för en tusen gånger om bara för att det ä julafton ?! åååååååh. Människor. Älskar människor. <3
 
Haha, Joorå, nej men min julafton var la helt okej. Bara synd att jag är så jävla bitter hela jävla tiden. Vaknade lagom till Kalle Anka så inledde dagen med Disney och Shots. Haha. Sen blev det prinskorv, standard? 
Hände inte så mycket annars.. Imorgon taggar jag Julgröt och Tacos!

Ingenting du kan.

Kategori: Pics of the day

Stoppa mig, ingen kan.
 
Min dag i bilder.
Note: Gjort en ny kategori, om jag ej orkar skriva så mycket så kommer jag låta bilderna från dagen tala. 

Har vart på dan hela dagen å myst med först Mor, sedan Linusen o Alex och Hanna, Sedan min saknade Gabbi. När jag kom hem så myste jag ner mig i soffan med min katt, en paradis ask och cola. Perfekt.

21 december

Kategori: Vardagens glans.

JORDENS UNDERGÅNG.

Kategori: Vardagens glans.

Sista dagen som man lever nu då? 
 
Ska jag vara ärlig så börjar jag bli lite orolig, även om det hade vart skönt. Bara det går smärtfritt. Funderar seriöst på att gå och uppsöka pillerskåpet.. Släng i mig ett antal lugnande så jag sover mig igenom hela morgondagen. Har seriöst jätte mycket ångest, vet inte hur fan jag kan ha det.. Men så är det. Fan. Men chansen är ganska stor att jag somnar in föralltid.. Det hade ju vart mindre bra? Haha. Skojade inte heller. Blä. 
 
Och det jag tänker på nu är hur extremt många människor som tar livet på sig själva inatt och imorgon..Jävla indian jävlar. Skrämma skiten ur folk. Tänker också på hur många som har "YOLO" i huvudet just idag, Jag tror att 2012/12/21 kommer vara en dag av glädje- om jorden inte går under.. Vilket den förmodligen inte gör. Och helt klart en dag av sorg- pga alla som gjort dumma saker, försatt sig i knipa, skadat någon, tagit sitt eget liv. Tror också att det är ett par sektreligoner som gör kultmord. Alltså avrättar sin familj osv, varför blev detta en så stor grej?

Jag tror inte att vi all kommer dö.. men jag är orolig över konsikvenserna.
 
Är du orolig? Läs.

"Det har varit många spekulationer under senaste åren angående datumet 2012-12-21, nu benar vi upp det. Världen går inte under den 21 December 2012. En Mayainskription pekade ut året 2012 som en tidpunkt för storslagna händelser, därifrån startades ryktena. Maya kalendern är långt och tar din början 3114 f.kr. Tidens lopp indelas i perioder om 394 år. Dessa kallas baktuner.

Talet 13 var heligt för Mayaindianerna och den trettonde baktunen slutar när? Just det! 21 December 2012. Men det finns ingenting skrivet av Maya att jorden går under. Andra Mayainskriptioner talar om händelser ännu längre fram i tiden och ännu en som nämner året 4 772. Se även kortfilmen nedan som förklarar sambandet lite närmare. Skicka länken till dina oroliga vänner!"

 
http://existenz.se/out.php?id=69834 

Hahaha länken. ÄLSKAR DEN.
 

DU KAN VARA MANGE JUST I DAG

Kategori: Vardagens glans.

Mange Makers – Mange för en dag



Hört nya Mange låten ännu?

Borde ni ha gjort iallafall.. haha. Vet inte vad jag tycker, inte lika bra första intryck som dom tidigare plågorna. Men heltklart en skön låt! Mange Vafan.. Alla älskar Mange. Bara är så. 

Biologi

Kategori: Vardagens glans.

Kunna till provet

Intro ekologi sid 13-18, s 22 uppg 1-3
Kretslopp och flöden 23-33, uppg 1-8
Sjöar com ekosystem 48-55, uppg 1-5
Myrar som ekosystem 56-58, uppg 1-3
Glöm inte ordlistan som ligger i Arkiv
Kolla lite extra på fotosyntesen, cellandningen, energi i kretslopp (väv, kedja, flöden) och begrepp. Sjöns årstidsaspekter och de olika typerna av sjöar.

Kan tammefan ingenting, Såååå misslllyyyckad. Så om någon är expert inom områdena.. Ring mig!

JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE

Kategori: Vardagens glans.

I'm gonna lie, lie, If I've to.

Sitter just nu och chillar hemma på harven. Taggar biologi prov sista dan i skolan. Fuck. 
Sov inte många timmar igår natt, Dileva gick inte hem förens kvart över 3, jävla bondefan. Var ute och lekte lite med eld tillsamans med Dileva och Nina. Bilder kommer strax. haha. Idag så spelade klassen innebandy, så duktiga så, dom alla var hippies. jätte söta. Men ja..
 
Igår hade Harven världens mysigaste julbord! Vi lagade jätte god mat och myste tillsammans. Jätte trevligt verkligen!
 
Har extrem bloggtorka just nu så.. vi höres. 

Dra ett skott

Kategori: Vardagens glans.

HATAR LIVET.
Tappat min mobil.
dö.
Orkar inte. Fan. 
 

If you love

Kategori: Vardagens glans.

Let it go,because love just fucks up your life.

 
 

Dra sig ur

Kategori: Vardagens glans.

Hej jag är så jävla less på falska människor.
Speciellt pojkar. Ska fan gå och bli homosexuell.
Finns inte en enda människa som man absolut alltid kan lita på. 
Nästan alla är falska, påmålade masker som har en attityd åt helvete.
 
Imorgon ska jag kämpa.
 
Fan, har haft tisdag i huvudet hela dagen. Fuck måndagar. Men, men. Ska prata med Studievägledaren i morgon.
Prata om vad jag har för alternativ här i livet, och vafan jag ska göra dom kommande åren.
Jag vill så mycket så det blir så svårt.
 
Vet att jag vill va lycklig. Och jag kan inte vara lycklig utan hästarna, sen är det bara det om jag vill jobba med det eller inte.

 
 
Och med dessa visdomsord säger jag Godnatt.

2 linor är bättre än 1

Kategori: Vardagens glans.

 


Tycker faktiskt om dig, mycket!

Run to the sun

Kategori: Foto.



Kom nyss hem från skolan. Precis när jag kom in såg jag att ljuset låg jätte bra vid kyrkan. Såg också att molnen var på väg.. Så jag sprang, men i onödan, Det fina ljuset jag såg fanns inte längre kvar.

U mad bro?

Kategori: Vardagens glans.

I ain't even mad.
 
Jaa.. Rättvik igen då.. Orkar fan inte. Vill inte va i Rättvik eller jo, men nej. Mår seriöst metalt dåligt, känns som det bara kommer bli värre. så vette fan hur jag ska göra. Vill inte vara här, Är bara så jävla deprimerad. Allting är bara åt helvete. Skolan skiter sig fullständigt. Alltid. Kommer fan inte ur detta. Fan i helvete. Jag saknar mina riktiga vänner i Mora, och alla bara "Du är bara i Rättvik på veckorna, du har hela helgen att umgås med vänner, kämpa på." Men vafan? Helgen består av i princip av en jävla dag. För på fredag är jag i skolan och kommer sedan hem och är jätte trött, Lördagen är jag ledig, skönt, men det finns så mycket jag vill göra på Lördagen. Men man hinner ju för i helvete inte allt. Sen finns det ju en söndag.. Då man åker tillbaka till Rättvik. helvetet börjar om. Visst kan jag vara glad här men det varar fan inte länge. Åhhh.
 
Helvete. Hej vilket deppinlägg det blev. Haha ops. det var inte meningen. Vet inte varför det blev så.
Men nu ska jag ut och rensa tankarna med en cigg. Fan fan fan. 
 
Men en sak jag är jävligt glad över är att jag har beställt min efterlängtade maskinen jacka.

Let's go judge

Kategori: Vardagens glans.

You need to get some reality in to your life.
 
Tjenare, hoppas allt är bra! Sitter nu hemma hos brorErik i Grängesberg. Ska nu snart åka hem. Igår umgicks jag med min saknade Lina och hennes Alex. Det var mys men frös tårna av mig! Kallt som fan ute. Men kul att få med med min lilla babe iallafall då jag saknat henne. men jag upptaterar mer imorgon för nu ska jag sätta mig i bilen och där ska jag tillbinga dom nästa tre timmarna. Haha kul. Ska försöka hitta någon som är social på sms, ha det bra.

Four eyes.

Kategori: Vardagens glans.

 
Glasögonorm.

Herre, gör mig stilla.

Kategori: Vardagens glans.

Bra dag. Första på lääänge.
 
Skoldagen flöt på. Sista lektionen var körlektion på travet, gick oväntat bra. Väldigt mysigt och roligt trotts kylan. Efter lektionen så skyndade jag mig hem så jag hann fixa till mig lite innan jag gick till busshållsplatsen för att åka till Mora. Där träffade jag min underbara,underbara vän Amanda en jätte snabbis, men iallfall kul att se henne, då vi inte ses så ofta som vi vill! Skyndade sedan vidare för att hämta ut mina glasögon. Haha, ja.. Men det är sjukt skönt att ha dom iallafall. Märker inte jäääätte stor skilnad men helt klart bättre. Så ja.. Glasögonorm. 
 
Gick sedan vidare mot bästa Andreasgården tillsammans med Lovisa för lite SKUM tid- Svenska Kyrkans Unga Mora. Mysigt. Är så otroligt skönt att komma till ett ställe där man kan känna sig som sig själv. Idag pysslade vi och gjorde fina julsaker. Haha "fina". 
 
Bara så ni vet så älskar jag känslan som man får när man sitter under tystnad i kappelet och bara låter alla tankar flöda. Kunna lätta. Släppa allt jobbigt. Jag är otroligt glad att jag har min religon att vända mig till när det är som värst i mitt huvud. Även om det inte är ofta jag verkligen tar mig tid. Men jag är glad att jag vet att gud älskar mig ovsett. Ja.  Men det är svårt att behålla den där lätta sinnestälningen när man lämnar.. den försvinner så lätt för mig.
 
Men nu är jag hemma och taggar en natts sömn. Förhoppningsvis. Om inte tankarna håller mig vaken. Men tror att det ska bli bra. 
 

 
Herre, gör mig stilla inför dig och visa mig din vilja för mitt liv.
Herre, skänk mig ljus och hjälp mig att se.

Sikta högre

Kategori: Vardagens glans.

Sikta mot toppen annars kan det sluta med att du lämnar din man på ett äldreboende för sexberoende.
 
Orka skriva om dagen. Bilderna får tala. Eller nja, dom kan vara lite missvisande men orka. Godnatt. 



Ibland önskar jag att min säng inte är lika skön på morgonen som på kvällen.
 
 
Natti

Haha. Kul.

Kategori: Vardagens glans.

Jag hade en bra dag. När man jämför med vissa andra.. Hahah.

Får mig iallafall att må lite bättre! 

 



 
 

Trygga Vargen.

Kategori: Vardagens glans.

Vill ha en stor trygg varg.
 
Skoldag. Dög? Haha, Matten.. Gjorde typ 3 tal på tre timmar. Haha. Snillet här. Men jag fattar inte det där jävla tan, sin och cos. Inte äns roligt att kunna. Efter tre timmars Matte så va det lunch sedan Svenska. Och som ni kanske vet så har jag fortfarande F varning i Svenska.. Men fick iallafall tillbaka en försenad inlämning.. Och ja ett D. yää. Efter skolan så gick jag hem och tittade lite på min presentation av Birro. Det går framåt! Snart. Jaa.. Haha.
 
Vid halv sju så gick jag och Kristin för att möta upp Nathalie och Emma på Masen för pluggkväll. Har Kemiprov imorgon och jag fattar fortfarande ingenting. Men lite klokare vart jag iallafall. Satt där i tre timmar och snackade Kemi. Så.. Något borde väl ha fastnat? Får hoppas på ddet iallafall. 
 
Imorgon taggar jag läxa och foto efter skolan. Hoppas jag. Men nu måååste jag sova. Godnatt.
 
Pics of the day.
 

Die hard

Kategori:

Ibland mår man bra. typ som jag gör nu. men oron finns inom mig. visheten om att morgondagen kommer bli förjävlig.

vissa saker får mig att le. Andra inte. sorry för dålig update. men ja.
pics of the day.






godnatt.

DRAMAAAQUEEN

Kategori: Vardagens glans.

DÖÖÖÖÖ, SKOLA, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
 
Övningkörningen gick jätte bra, tyckte jag, vad pappa tyckte är en helt annan sak. Just saying. Joopp. Åkte en sväng till flygplatsen och tränade parkera och backa. Sen fick jag köra till stallet. Duktiga jag. Haha. 
 
Ridningen gick sådär, Men det var grymt kul att rida igen. Red Freja, världens bästa häst, men just idag va hon lite stressad och ville inte slappna av någonstans. Men det gick bra. Kunde ju gått värre. Men det var jätte kul.
 Stannade kvar en stund efter ridningen umgicks lite med min peppeboy, Hon skulle smörja sadeln osv. Så höll henne sällskap ett tag. 
 
Åkte hem och lyssnade lite på Birros bok Svarta vykort. Det är inte så lätt att lyssna på om man är ovan vid hans sätt att skriva. Kommer bli svårt på Måndag.. 
 
Gjorde också negerbollllar och direkt tänkte jag på min buff. 
 
Blir så lycklig när jag vet att jag har dig vid min sida.
 

Detta är männskan jag borde lägga ner min energi på.. Men finns ju annat att tänka på..

Jag hatar dig så mycket nu, Jag saknar dig så mycket nu.
Tänk engelska så blir det lättare, Tard. Puss, och godnatt.

För än doftar hö.

Kategori: Vardagens glans.

Jaijaijaija, Tar tillbaka allt.

Nyss kommit hem från Lovisa. Vi vaknade och i fasa upptäckte vi att vi missat första avsnittet av Julkalendern! Så de första vi gjorde va att haffa mobilerna och kolla på webben. Så mysigt, Vi delade också på första biten choklad i kalendern. Gulligt. Haha. Sjukt att det redan är 1 december. Tyckte det var nyss jag började i gymnasiet, Tyckte att det var åratal tills sommarlovet.. Men nu är jag inne på sista halvan snart?! Sjukt.
 
Igår hämtade mamma mig i Rättvik. Gick ej till skolan pga Huvudvärk, Vi tror att det var en nerv som hade hamnat lite fel när jag slog i huvudet.. Men det släppte efter ett tag. Men, men, Så kan det gå. Åkte till Mora för synundersökning.. Det gick.. Ja vad ska man säga? Glasögonen kommer om 10 dagar.
  Skulle köpa två par, men blev ett par nu, Sen får jag köpa ett par senare när jag vet om jag kommer andvända dom mycket eller inte. Men jaa.. Haha, King. Fula glasögon hear i come! 
 
Gick sedan till Lovisa som va med nån schommen, Lekte med henne och några noobs hela kvällen. Blev att sova hos henne i Selja. Men nu är jag hemma i vinäs och kollar på lite läxor. Ska ut och övningsköra snart, Sen blir det första ridlektionen i Sundet på denna termin. Tagga. MEN alla mina ridbyxor är i Rättvik... Bra där.. Hur ska jag lösa detta?
 
Jaaoo.. Men nu ska jag focusera mera på Svenska läxan och Marcus Birro. Morris hjälper till som alltid.
Just nu, Myser med Morrrriisen min,
Gårdagen.