Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Världens bästa Morfar.

Kategori:

Finns ingen bättre än dig Morfar.
Jag har förlorat dig. Du finns inte kvar här på jorden. Fan. Jag skulle komma till dig på fredag.. Du skulle ha fyllt åttio till helgen. Men ditt hjärta orkade inte med all smärta. Jag är glad att du slipper ha ont nu, du är på ett bättre ställe nu. Jag kommer va vid din sida snart igen min finaste ängel. Snart. Det kommer alltid att vara vi. Min bästa. Jag älskar dig otroligt mycket oavsett vart du nu är, men jag kommer hitta dig igen. Jag kommer till dig. Jag ska hitta dig. Bästa Morfar.



Jag orkar inte.

Kategori: Vardagens glans.

Hej hej, hemskt mycket hej.
 
vet inte vad fan det är för fel på mig! orkar bara inte, vad har hänt med min livsglädje? existerade den någonsin, jag har nog bara inbilat mig att jag haft nån för jag kommer inte ihåg det. vill dampa. Dampa hårt. men nej. Åhhh. vet inte hur jag ska betteee mig. Men ja. 
 
Idag har jag inte gjort mycket alls.. Jobbat- ridit,ridit och tömkört, sen har jag tränat och sutti framför spegelen. haha. Värdelöst! men ja. imorgon blir det jobba sen dra ner till Mora för att köpa ny piercing och sola lite. Såå ja.. 
Det blir la najs. eller nått. 
 
Vet ni en sak? jag saknar min häst så inihelvete. Min fina Smula. Har så mycket ångest. Fan. Vill ha henne här. Nu när jag behöver henne som mest. Usch..
 
Men jaja, ska försöka sova nu, orkar inte. Men godnatt. Puss

Alexandra & Wiljaha ox 2001

Kategori: Vardagens glans.

Orkar inte

Kategori: Vardagens glans.

Jag vill gå och gräva ner mig i en sandlåda.
 

sikta högt

Kategori: Vardagens glans.

ny vecka. Nya tag! 

Hejsan hejsan. Ny vecka har nu bbörjat och det är väl bara att hoppas på det bästa. Helgen spenderade jag i sängen. Hade träning på lördagen med dressyrlaget, haha! Jossan var dock inte med då hennes ponny är lätt skadad. Bubben.. men ja, det gick helt okej. Kändes bättre än träningen innan iallafall. Så det är ju positivt!  
 
Idag har jag jobbat, vilket innebar lektion och ett pass med agge på banan. Lektionen gick helt okej! Hon kändes fin osv. Och det var jätte kul att  rida Aragon idag, så kul att se att det går framåt. 
Efter jobbet åkte jag å far gör att hämta min kääära nya kamera!!! Så jävla glad. Hihi
 
Denna vecka blir det att chilla... eller inte. Imorgon blir det Mora, onsdag möte på bup sen dra till Rättvik för att träffa Alex å kanske fota hon å wilja. Kul, kul! Torsdag ska jag va med Jossan, fota henne och knappen!  Jäääh. Fredag, , lördag och söndag tillbringas i stallet med Pernilla.Mys! 
 
FFör övrigt måste jag bara säga att jag är så extremt jävla glad att jag har mina vänner.

Det är lite drygt

Kategori:

Hej hooppp..Ligger nu i sängen och fundera på att sova lite. Kommer inte ihåg vad jag skrev sist men ja aaa.. Ligger hemma och är sjuk just dessa dagar. Så det äe ju trist! Hoppas på att bli frisk snart.
Red lektion idag.. Gick sådär men ja. Hon kändes stressad och jag var stressad. Så allt blev bara bajs... Är så trött så orkar inte bry mig. Aja.. Har mycket fritid nu när man är sjuk iallafall. Haha.





Haha. Jag över gödde min bebis så han blev fet... Jag är sjuk. Haha. Orkar inte. Godnatt. ♥

Tar det lugnt.

Kategori: Vardagens glans.

Du bara skriker och skriker, vänta va sa du?
 
Hejsan. Livet leker, eller nått sånt. Har inte orkat skriva nått här pga att jag haft annat att göra. I torsdags så åkte jag som sagt till Falun på klubb, Började med lite häng hemma hos Johanna. Spelad spel och hade mysigt. Drog ner på etage runt tio halv elva, Va inte så bra som jag tänkt mig pga olika anledningar. Men hade kul den korta stunden jag fick va där inne.. Och inte sitta ute i trappen eller utanför å frysa.. Haha. 
 
Dagen efter blev det att jag, Johanna, Louise, MK och Filip drog och åt pizza. Höhö gott. var tänkt att jag skulle dra hem till Mora men.. nej. Stannade kvar i Falun för en hemmafest hos Joel och nånmerstans.. HAde riktigt kul även den kvällen! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket alls.. Vaknat dragit ut på en pw, sen aa.. Inget. Ska gå och göra mat tillsammans med Mammi nu, ha det bra!

Uppdatera

Kategori: