Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Take that life, and hold it back.

Kategori: Vackra hestar,

Dålig uppdatering,,Jovars.

Orka fan inte, allting e så jävla drygt. Men nu är iallafall min älskade häst bra igen. HAPPYFACE.
Åkte till stallet idag då myste med smulan min och tog ett pass uppe på banan. Ska dit imorgon, dock ingen ridning då tror jag. ska dit och pussa på smul och fotografera Toker och Jennifer. Får se om det blir nå mer inlägg denna helg.Just nu ska jag fokusera på att njuta av varje dag. Kommer förmodligen inte att bli speciellt mycke update.

Sånt e livet. man behöver pauser från allt- Förutom hästarna.

Här kommer några glädjefyllda bilder som alltid kommer få mej att le.
Hästarna för mej är som vatten för en fisk. Datan för en datanörd. Allt.

Don't believe the voice in your head,it's only trying to fool you.

Kategori: Vänskaps knas.

Chill Måndag.. Klockan ringde klockan tjugo över sex i morse. Trök på snooz 10 gånger. Då dampade den och sedan kom det upp " Maximal snooz uppnådd" sedan ett inlagt medelande " Idiot, vakna." Haha så fick panik för jag trodde jag skulle komma försent till skolan. Klockan var tjugo i åtta. Ruschade upp på rummet plattade håret, slängde i mej en kopp yoghurt. Tio minuter kvar. Kollade schemat för att se vilka lektioner jag skulle ha idag.. Och till min fasa såg jag att jag började tjugo i tio. Tror att jag dog lite, Haha. så jag kröp ner i sängen igen,

Efter skolan gick jag och Gabriela ner på kaffestugan köpte varmchoklad! Satt och myste en massa där, Sedan bestämde vi oss lite spontant att gå och köpa biobiljetter. Såg en helmysig film - Simon och ekarna. rekomenderar den starkt. Och det är inte bara för att den sjukt stiliga Bill Skarsgård har huvudrollen. Vintermys på högnivå.

http://www.youtube.com/watch?v=CTByEynsvQs

Imorgon ska jag åka till stallet och kolla hur det är med min underbara smula. Hon har gjort illa sej. SADFACE. Troligen har hon stuckat sej när hon sprang ihagen. Inte alls roligt. Saknar henne sjukt mycket, har inte kunnat spendera någon tide med henne på ett tag. Aja ska iallafall åka dit imorgon och kolla till henne. Får hoppas på att hon mår bättre!

Bilder från i dag.



Hare Gött !

For better or worse,

Kategori: Vardagens glans.

Ännu en vanlig torsdag? Kom precis hem nu då. Skoldagen var rätt så chill idag då. Lite matte, svenska, fysik, musik och engelska.  Bara jag som har koll på alla läxor? Hehe. Har ju lite tur att man har fritt språkval, så gjorde matteläxan under den tiden.  När jag kom hem så satt jag mej och myste med min finaste kissekatt- Morris.♥
Lilla bubben är inte helt frisk nu. Han har ett sår i ögat och hans innreögonlock håller på att rasa sönder. Helt och hållet hemskt. Älskar min gammla underbara kisse. Inte roligt. Fick lite recept så mamma hämtade ut ögondroppar och medecin på apoteket. Hoppas han blir bättre. 

Och bara så ni vet så är jag kung på att göra nudlar! Haha.
När mamma slutade satt vi oss i bilen och åkte och hämtade Sanna i Selja. Sedan drog vi vidare till Rättvik. Det var öppethus på stiernhööksgymnasiet. Kollade på många va pogramen, har ingen aning om vad somhänder till hösten.. Men tror att det blir NBNA, Naturbruk- Naturvetenskap, häst. Antingen det eller Hästhållning. Men får sattsa på NBNA även om det är riktigt mycket plugg så tror jag att det kan vara bra. då har jag möjligheten att välja vad som helst efter gymnasiet.  Och skolan är jätte fin och ser ganska mysig ut, haha. Har jätte ångest över gymnasieval. Inget jag känner att jag är riktigt redo för än. Men, men. Tiden går fort. Känns som om det inte var länge sedan alls jag var närvös över att börja sjuan. Och i höst börjar jag i första ring, Sanslöst. Men nu om typ nån vecka ska jag skicka min ansökan. det är klart att det är ett viktigt beslut men det är ju inte hela världen om man väljer fel. Man kan alltid studera vidare till det man verkligen vill bli senare.

Aja. Imorgon ska jag äntligen åka till stallet igen.  Härligt !

Hare gött

You have my destiny,

Kategori: Vardagens glans.

Vareså ? Idag vare andra skoldagen. Fullfart direkt, sjukt. Är i koma. Helt borta i huvudet. Haha. Slocknade i soffan precis efter att jag hade kommit hem från skolan.Det är inte bra att bryta ens sov vanor på ett så extremt sätt. Igår åkte jag till stallet efter skolan.Tog in min helt fantastiska häst.
Det var en tjej som frågade om hon var min häst på riktigt- Nej det är hon inte, Stallet jag rider hos har henne på foder. Och jag är halvfodervärd på henne. Men hon är min endå. Älskar den hästen så sjukt mycket. Aja.
Red ett tag uppe på ridbanan. Gick helt okej. Försökte att jobba henne mycket i högervarv. Hon var jätte duktig- som alltid.

Idag när jag vaknade, vaknade jag precis i tid för att kolla matchen. Leksand - BIK Karlskoga. Slutade 5-0. Jag vet att många tycker att det är jääääättte intressant att veta. Hehe.

Mamma är lite putt på att jag spelar för hög musik just nu. men det är så jävla skönt att dra på så in i helvete och bara koppla bort ett tag. men antar att alla inte uppskattar det. Imorgon ska jag kanske åka till Rättvik och kolla på gymnasium. Öppet hus. men jag vet inte om jag vill det heller. Önskar att jag kunde skita i gymnasie skiten ett tag. Typ ta ett år och göra ingenting och söka nästa år istället. För jag har ingen aningha om vad jag vill göra. Om jag ska flytta eller stanna i Mora? Välja yrkesförberedande linije eller en som ger högskolebehörighet?  Inte roligt över huvudtaget.


Leksands if.♥

Please dont froget,

Kategori: Vackra hestar,

The perfect kind of feeling.

Kategori: Vardagens glans.

Yaaoouu, Hade inte lust att blogga igår. Men kan ju dra lite snabbt vad jag gjort dom senaste dagarna.

I måndags åkte jag till stallet. Kändes som en evighet sedan jag satte min fot på den platsen. Så jävla härligt att vara där igen ! Jag och Amanda myste lite inne i klubbstugan, sen gick vi och tog in våra söta hästar. Vi byte ut griman mot träns och tog ut dom i snövädret för att ta några bilder. Gick inte speciellt bra, haha. Men fick några fina iallfall. Kan lägga upp dom senare. Jag kände inte för ett ridpass uppe på banan, så jag myste med min älskade Smula. Saknat henne så grymt mycket. Efter mycket mys i boxen gick vi upp på banan och ut iskogen. Jag red barbacka, vi tog det bara lugnt, skrittade iskogen och hade jätte mys. Men jag kände att hon egentligen inte ville skritta hela tiden men det var så mysigt så den blev ett pass i bara skritt.  Jag och Amanda utforskade den lilla skogen, haha. Efter det gick vi ner med dom, och tog ut dom i hagen. Fodrade hästarna och sedan gick vi och la oss i klubbstugan och myste ner oss mellan alla täcken.

Tisdag. Stallet mockade Smulan box. Tog in henne och borstade av henne. Vi bestämde oss för en tur i skogen, Så vi red över vägen och in i skogen.Det låg träd överallt som Dagmar hade slitit ner. Smulan var riktigt taggad och glad kändes på henne ordentligt. Haha min söta puckohäst. Ett par glädjeskutt vart det. Höll faktis på att glida av på riktigt så högt brukar hon då inte hoppa, haha. Älskar henne så. Amanda följde mej hem, myste, såg på lite film, kollade sjääälvklart på semifinalen Sverige- Finland. Kung. Men min Amanda tycker inte om hockey så jag fick kolla ensam, hon låg och snarka brevid. Efter hockeyn låg vi och pratade nån timme. Mys!

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka till tandläkaren, härligt? Nä knappast. Åkte till stallet efter frukost. Tog in hästarna och tog ett pass på banan. Gick ganska bra. Hon var lite små stressad men det gick fint endå. Men nu ska jag åka till min Momo och Moffa. Haha har tre underbara timmar i bilen framför mej. Usch. Haha. Aja måste dra familjen får snart vredesutbrott på mej,

Hare Gött,

Be my friend and hold me.

Kategori: Vänskaps knas.

Outch, I have lost myself ?
Hemma igen nu då. Första inlägget 2012 förfan ! Härligt att lämmna 2011 bakom sej och blicka framåt mot ett förhoppningsvis perfekt år. Fast vi alla vet att det finns inget som kan bli perfekt till 100%. Aja. Hade en jätte fin nyår. Va hos Natha först. Då kom några kompisar på "förfest" Haha. Vi satt och pratade i Nathas säng. Tio mäniskor i samma säng. Haha. Sen gick vi ut till udden, Natha och Mia åkte till Johanna och dom såg vi inge mer. Vi som var kvar fick inte igång brasan, så det vart så jävla kallt. Vi gick hem till Nathas mamma och myste ner oss under täcket ett tag- åt lite chips, choklad och drack läsk. Härligt att mysa med så jävla sköna mäniskor.  Gick ut till udden igen kring tio, halv elva, då va det inte lika kallt och vi fick snabbt fyr på brasan. Stannade där nere inväntade tolvslaget och när det väl inträffade skrek vi och sköt lite raketer.. Haha raketerna var ju lite fail. Hade iallafall jätte trevligt, Va tänkt att vi skulle sova hos Jonas men blev att vi gick till Nathas place och sov där stället.

Har haft jätte roligt iallfall. Här kommer några cp bilder från helgen. Vi vet att vi är mongo.






Ha ett fantastiskt 2012, för det ska jag ha.

Hare Gött,