Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

Kommer du ihåg

Kategori: Vardagens glans.

Kommer du ihåg den tiden man var litet barn? 

Just nu ligger jag i sängen, dunkar musik osv.. Har haft det kung denna vecka å ikväll ska jag göra kaaos. Haha. Blir fest i Falun! Skööönt. Har inte festat på länge.. typ. Japp. Nu ska jag sminka mig osv... blö. Bjuder på en så gott som osminkad bild. höhö.

KLÄTTRAR

Kategori: Vardagens glans.

Hur kan nått som är så fantastiskt vara så fruktansvärt?
Jag mår bara bättre och bättre.

Bästa ponnies

Kategori:







Jag lever

Kategori: Vackra hästar.

Gud, var int stum. Tala.
Jobbig men bra dag idag. Jobbet gick finfint. Fick lite sovmorgon, Skööönt! Ida kom och hämtade mig runt tio. Idag blev det ett pass på isen med trollet Agge. Ååh, duktiga poonniie. Tycker om honom jag trots att han är en dryg skitunge. Red också ett dressyrpass på banan med Freja. Gick sååådäär, har kunnat gått bättremen vi kämpade på duktigt! Ha r träningsvärk som bara den i låren och överallt.. Så både jag och hästen var helt slut när vi kom in i stallet. Haha. Jaa.. Efter stallet stack jag till Andreasgården på SKUMs årsmöte. Avslutade kvällen med en tyst "stund" i kappellet. Idag var det lite jobbigt.. men den böhovdes. Mycke känslor som går genom mig nu. Är glad att jag har Evelina hon förstår alltid allt. Men ja, har inte mycket mer att säga.. bör sova. Natti natti 

Om jag bara visste då

Kategori: Vardagens glans.

Då skulle jag aldrig låtit dig gå.

Livet rullar på, veckorna går så jävla fort, för fort. Men jaja.. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera mitt tråkiga liv på denna blogg. Men men, haha. Idag är det Måndag? Nej. Tisdag, Japp. Ny vecka. Igår så jobbade jag sedan stannade jag kvar i stallet resten av daegn för att kolla på Pernillas lektion, hon var jätte duktig! Så kul att se utveckling. Japp, förmiddagen igår red jag FrejFrej och eftermiddagen så tömkörde jag Agge och Linnéa. Mys. Var ensam i stallet då Ida var i Falun. Japp...
 
Idag red jag lektion på morgonen, Freja, Gick jätte bra, Stressat i början men vi coolade ner oss efter ett tag. Jag börjar känna att det blir bättre i ridningen med Freja, kanske blir tävling till våren iallafall, trotts att det är det hemskaste jag kan tänka mig. Men vi tränar på. Efter lektionen tog jag Agge på en ridtur på isen, Sååå mysigt. Gud va jag tycker om den lilla pojken. Han är inte så utbildad än då han fyller fem. Lite sen i utvecklingen också.. Men gud va duktig han är. Tränade lite galoppfattning, Han förstog direkt vad det var han skullen göra! Så duktig. Lite mer kondis på den killen sen kommer han bli en kanon lektionsponny!
 
Efter jobbet drog jag in till Mora. Åkte upp till lasarettet för att hälsa på bästa mikkis. Fyfan.. inte kul att se sin vän ha så ont. Tänkte hälsa på Emma och Lovisa också nångång i veckan men dom var i uppsala båda två för opperation. Det är så overkligt. 
 
Styrka till er mina fina, fina vänner! Så hemskt att just ni skulle bli drabbade, Tänker på er. Ni är så jävla starka. Ni kommer bli bra! 
 

Vardags ångest.

Kategori:

Du är som vackrast när du ler men jag vill se dig gråta. Jag vill se dig desperat och helt förkrossad.








Tack för att duu finns min bästa Mupp.

Måndag med problem

Kategori: Vardagens glans.

Migrän. Ångest. Ledsen. Dum. Vill till stallet nu men huvut låter mig inte. Ska dit idag. Måste. Saknar bästa vännen.
 
 
 

One more time.

Kategori: Vardagens glans.

Du måste sluta fantisera det kommer aldrig bli nå mera,
Sluta fantisera, ditt lilla hjärta kommer att explodera.
 
Tjejen med dålig update. Japp, japp. Aja, går bra nu. Mår oftast bra. Men mår stundvis mindre bra. Jag vet inte riktigt.. Känner att jag vill bryta saker. Inte bara bryta ner mig. Men men, Myket har hänt sen sist jag blogga, På gott och ont. Men ja, Rider mycket nu och det känns bäst. Mår bra i stallet. Bäst.  Sen är det lite si o så. Men idag va det mys, åkte till stallet, tolkade med Thunder och Tok. Myket gosigt. Peppe stod kvar på skidorna fast jag försökte få av na.. skit mupp. Haha. Uppdaterar senare. skan se film med Mor.. 

fyfan va sjukt.

Kategori: Vardagens glans.

Där jag bara hoppades men fick se vad som hände..
 
Helgen bestod av massor med mys, endast mys. Gud så mysigt. Gos. Gosa gosa gosa. Natten lång. 
Haha. På fredagen så firade vi Gina som fyllde år, det är Nathas mor. Så jag, Natha, Johanna och Mia lagade god middag till henne. Vi pratde och hade trevligt. Efter det spelade vi buzz, då hade även Jossi och Robin ansluttits till gruppen. Haha har inte haft så kul på länge. Sen lördagen så kollade vi på film hela dagen dippadde gurka och drack cola. haha. Och som tradition så är det självklart att man ska sitta och såga mello. Haha. Kung. 
 
Idag så åkte jag hem från Nathis runt två kanske.. hann äta innan jag och Peppe bestämde oss för att gå på biooo!! Så mysigt så. Vi såg på ego. Klockren film. Var lite flummig men det gick bra ändå. Rekomenderar filmen starkt. Jag älskar svensk smör film. Så gulligull. 
 
Nu ska jag sova, Ska upp halv sex... Sadface. Natti
 
 

Jävla slyna

Kategori: Insperation

Jag är så jävla slut. Snubblar och faller. Slyn.
Allt påminner om dig äckel.

Just like the snow

Kategori: