Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

If it happen once, not twice, get over it.

Kategori: Vardagens glans.

NEJ,NEJ,NEJ,NEJ! Jag orkar inte med mig själv..
 
Ångest så utav bara helvete.. Jag ångrar att jag aldrig föddes. Önskar att saker aldrig hänt, 
 
Hej, jag mår bra och nu ska jag på HLR kurs! 
 
Ta hand om dig,

lyckligare snart

Kategori:

I can be homeless, as long as you love me.
 
Dagen började förjävligt.. Vaknade kvart över tio. Men börjar 08.30... Skönt! Missade då alltså två lektioner.. Blää. Så det blev bara en lektion för mig idag, vilken bestod av Idrott.. Valfri kondetion. Drog till lekparken och gungade. Hihi. Nu snart måste jag skynda mig till tåget. Blir att åka till Eve ikväll preis som förra fredagen. Yääh.. Kung!
 
Höres senare....
 
SKOLBILDER.
 
 

I'm so proud of being a part of something bigger.

Kategori: Vänskaps knas.

47219_474996729201752_336170656_n.jpg

 ÄLSKADE BRUDAR!

Va på match i Leksand i går.. Fyfan vilken dålig match, dom spelade som rullande köttbullar hela bunten. Vi kommer bli krossade på Lördag, fy skam. Mot Mora på Lördag. Usch.. Vågar inte ens kolla på matchen. Men man hoppas väl att dom ska ta det iallafall.. Men om dom spelar som dom gjorde igår så är det inget att hoppas på..Då blir man bara besviken.
 
Aja, Idag har jag haft 2 lektioner, missade hästlektionen på grund av vaccinet.. Men nu va dom tre sprutorna tagna, Skönt. Efter det följde Vilma och Matilda hem till mig och vi gjorde klart en svenska uppgift- argumentations teknik. Och som alla dom som känner mig vet- Jag har bäst argumentations teknik.
" Jag har rätt, Du har fel men jag respekterar att alla inte kan va lika smarta som mig. " Hahah.
 
Skypade med Matilda nyss och hon hjälpte mig med det sista på Biologin, Snäll dam, det där, Haha. Jag tror att hon vill döda mig, Vi är så elaka mot varandra, Hihi men det är ju bara gulligt, Haha. Borde nog sova snart, men börjar ju typ halv 12 imorgon så får lite sovmorgon, fast måste skriva en uppgift,, Så jag vet inte, hmm..
Aja nu sitter jag och Alex och dödar oss själva..... Kul. Haha, vi är kungar. 
 


The winners takes it all.

Kategori: Foto.

we are all the winners,





 
Matilda har skällt på mig för att jag inte laddat upp bilder,,Så här kommer ett par, passade på att slänga in några bil

That why, I never say things

Kategori: Vänskaps knas.

Ooooppppss....

Sova,sova,säng,säng. Nuuu. lite sent men har skypat hela kvällen. Nu mååste jag sova har matte prov imorgon. Ojdå,,
Bl'ääääää, helt slut orkar inte, Måste duscha, antar att det får bli imorgonbitti.. vill inte väcka någon om jag ska jävlas med dusch jäveln som låter så inutahelvetteee.. åhh..
Jag och saga är söta,
Aja, Hade...

Fly by the wings of trust

Kategori: Vardagens glans.

Drar te rättvik snart, jag lovar att ni får en massa fina bilder och uppdatering då, Eller ja.. jag brukar sällan lova, sååå, Men nästan lovar, så nära lova jag bara kan komma men inte helt klart, Hahah.

Very nice and nice

Kategori:

 Oh..lets go, Oh..lets go, GO!
 
Gud vad jag är tråkig, Idag när jag kom hem från skolan hörde min bror av sig och frågade om vi skulle äta mat tillsammans när han var i trakten. Så då åkte jag ner på byn för att träffa honom. Trevligt, Sen när jag kom hem så somnade jag i sängen när det var tänkt att jag skulle plugga,, Bra, Lina, Bra !  NU lär jag ju sova enormt bra i natt.. åhhhhhhhhh! 
 
Aja, har sovmorgon till tio, för då kommer Matilda och väcker mig, Sen drar vi till Tomteland! Hihih, Jag tänker nästan på att stanna kvar i Mora efter om jag hittar skjuts hem,, Men förmodligen inte. Men jag vill det. Buhuuuuu. Nej gud vad jag är tråkig. Hihi
 
Just nu sitter jag i soffan och myser med Tessie. Jätte gulligt, Right?
                  
 
Haha bild från Lunchen, Jag och Matilda drog hem till mig, kollade på film och käkade glass! Haha, jääättte mysigt.
Sista lektionen hade vi Körnings lektion, Idag tömkörde vi, det gick faktist jätte bra! Tömkörde världens bästa Tablå, En Bruks nordsvensk. Jätte härlig, men lite små dryg haha, Men han var iallafall jäte duktig på lektionen. 
 
Nu ska jag kolla på film med Tessie, 
 
Hade så bra,

Run bitch, run !

Kategori:

How do spell ekorrgris?!
Ännu än härlig skoldag.. Sitter nu och väntar på att Mattelektionen ska börja.. Har nyss haft en småkul biologilektion, min bebis Amanda har äntligen blivit frisk, så nu har jag någon som är lika dålig som mig på dom teoretiska ämnena, Haha. Gulligt sagt eller hur?

Please notise my lovley annteckningar. Tänk om alla lärare var lika pedagogiska och duktiga som mig!
Nu börjar jag. Oh shit, run,

You're a lie.

Kategori: Vardagens glans.

Stannar här sent om vi känner för vad som händer efter det, bara palmerna vet..

Ligger i sängen med min nya bäbis, Macbook pro. Hihi. Ligger och försöker att plugga lite, jag har bestämt mig att jag ska göra mitt liv till det bästa möjliga som går att få just nu, Men jag måste göra allt till vanor. allt, läxor,måltider,sovtider,träningen, ja allt. Men det kommer nog ta ett bra tag, men jag vill och då är jag ju en bra bit påväg!  Om jag fortsätter som jag gör nu klarar jag aldrig en månad till. Har ingen koll över huvudtaget, sitter uppe hela nätterna, kan inte sova, huvudvärk etc. Blää. Men snart då jävlar. Jag börjar imorgon, haha, eller ja..
 
BTW, veckan har väl börjat bra, Haft sov morgon till runt 10 både i går och idag, Kändes ju bra ! Men på något sätt så lyckas jag altid komma typ 3 minuter för sent.. Inte kul. Vette fan hur vi klarara av sådant, Hmm..
 
Mitt internet är toppen, det tar bara en halvtimme att kolla sina händelser på facebook.. Helvetes sskit, Kanske är ett tecken på att jag borde dra ner på facebook. 
 
Det finns saker som inte ens jag förstår.. Ganska många saker egentligen. Men en sak stör jag mig på- eller nej jag stör mig på extremt mycket men tänkte bara ta upp en- att jag "aldrig" har tid att göra min läxor. Jag menar jag gör ju ingenting på dagarna! Ingenting, eller jo, sitter hemma och tänker på att jag borde plugga, Men jag kommer aldrig till skott. Jag förstår inte.. Har hur mycket som helst att göra, engelska, svenska, biologi, kemi, MATTE. Men ändå händer ingenting, Det tar verkligen emot att ta upp en bok, men ändå är det ända jag tänker på att jag inte gjort läxan, eller att jag borde göra den.. Eller så tänker jag på att jag borde och att jag är så dålig för att jag inte gör dom.. Jag menar vad fan är det för skit?! Åh, jag blir så trött på mig själv.. Någon som har nå tips på hur jag ska kunna bryta den onda cirkeln? 
 
Aja nu orkar jag inte tänka på skolan mer.. Eller jo! en sak till.. På torsdag ska vi till Tomteland på studiebesök, Haha. Kul vah? Haha, kolla på renarna och älgarna. Hmm.. Mamma har redan ringt och frågat om det var öppet för allmänheten också, för då hade jag nog inte åkt, eftersom jag har en otroligt löjlig fobi för troll, många skämtar om det och tycker att det är roligt.. Men det är det inte för mig, eller visst jag tycker ju att det är extremt skrattretande men jag får seriöst panik och skakar eller springer iväg, Eller så slåss jag, det har hänt förr.. Haha. åh. 
 
Men,men..
Efter som jag har vart extremt duktig på att uppdatera under dom senaste dagarna så... Kan ni få några bilder från helgen. :)




Ni får ursäkta kvaliten på bilderna.. Men hade iallafall en jätte mysig helg. Kändes otroligt bra att få vara i stallet igen, efter en jävligt lång tid. 

Men nu ska jag sova.. så ni får ha det så bra så får vi se om jag uppdaterar imorgon!

What to drop some pain

Kategori: Vardagens glans.

For once in my life,, I want to make my dream come true.
 
Nu åker jag snart hem till Mora. Blir bra dä. Mamma kom och hämta mig, så nu ska hon hjälpa mig att packa ner lite saker som ska hem och vända. Får se om jag går förbi stallet och kollar på när peppe rider, Hehe.
 
Ha det bra.
 
 
 

Dum som en gås?

Kategori: Vardagens glans.

 Jaaahaajaaaaa,

Till och börja med vill jag bara säga att skolan är inte toppen, Jag fattar inget. Jag är totalt dum ihuvudet,,, Fyfan. Inte roligt. Jag är redan trött på skiten. Kul eller hur? Haha, Aja hade en ganska okej skoldag i dag iallafall, tre timmars biologi, då vi kollade på konstiga saker i microskåp,, Hahah, Jag och bästa Amanda tyckte såklart att det var mest intressant att undersöka sperma.. Hahah. Suck,. Efter Biologin hade vi Naturbruk.. Gjorde inte mycket, Läraren har gett oss en skrivuppgift så vi fick gå hem och göra den, Jag ska skriva en uppsatts om Hästen, Hästens naturligabettende och fram avlingen av dagens hästar.. Drygt. Men intressant, Jag vill hem ! Jag vill till stallet!

Aja, efter skolan skjutsade Vilma mig ner till stationen så tog jag en buss till Mora, Bara någon timme för att gå på konfermandassistentutbildningskurs. Haha Låååångt ord. Jätte trevligt, Fick träffa min älskade Evelina ! Kommer inte få träffa henne på ett helt år, eftersom hon drar till Frankrike och volentärar i ett år.. I Taize, Är grymt avis. Men får hoppas på att hon får ett toooppppeen år !
 

UNDERBARASTE EVELINA! KOMMER SAKNA DIG I MASSOR!

Tänk på mig när du njuter av livet i Frankrike, Hoppas att vi ses i sommar i taize! <3

 

 

MMM... Helt klart en tänkvärd dikt att läsa..


En jätte fin dikt, som jag älskar,

Säkert har du många gånger sett gässen på väg söderut i en V-formation.
Men vet du hur oerhört klokt det är av gässen att flyga på detta sätt.
Genom att flyga i V-formation kan flocken flyga 71% effektivare
än om varje fågel skulle flyga för sig själv.

Varje gås som flaxar med vingarna, underlättar för bakomvarande fågel
genom att skapa uppåtvindar.
Om en gås faller ur formationen återtar den sin plats så fort som möjligt
för att dra nytta av lyftkraften från framförvarande fågel.

När ledar gåsen blir trött flyttar den bakåt i formationen
och en annan gås tar tätplatsen.
Gässen längre bak i formationen skriker för att heja på de främsta att hålla farten.

När en gås blir skadad och inte kan flyga med längre,
lämnar två andra gäss formationen för att hjälpa och skydda den skadade gåsen.
De stannar tills gåsen antingen kan flyga igen eller har dött.

Dum som en gås! Ja, gärna!

 

Saknar det jag hade,

Kategori: Vardagens glans.

Jag har "hemlängtan".

Jag saknar min katt, mitt stall, min kompis..
Ligger nu i sängen och har nu skrivit klart en av tre engelska skrivuppgifter..Ganska stolt över mig själv faktist. Hihi. Idag var det temadag i skolan vilket innebör att vi skulle skriva en "wiki" om vårat pogram på 3-5 sidor...Kul. Min blev en halv, jag visar sånt engaskemang i sådana sammanhang. Haha.

Mina härlig huskompisar har städat hela villan idag, gullit va? Alla skulle hjälpa till..Jag värmde upp soffan så att den var varm och skön när dom var klara. Niiiiceee! 


Duktiga tjejer!
Igår åkte jag till Grängesberg och grattade min underbara broder som fyllde 24. Fick träffa Betty, det bästa som hänt på länge, har saknat henne som fan.



Gulliiguuulllan, Haha.
 
Nu ska jag gå och se om någon är hemma i huset, Hade bra!
 
 
 

What a wonderful feeling, I'm in love

Kategori: Vänskaps knas.

Cause i'm falling to pieces.
 
HADE EN HELT UNDERBAR KVÄLL/NATT! 
 
Drog mot falun runt tre eller något sånt, bussen blev överfull innan vi hade kommit till färnäs.. Så det var alltså ganska mycket folk. 
 
STOD LÄNGST FRAM NÄR MASKINEN SPELADE!! SÅ JÄVLA GLAD!! 
 
Sååååå jävla kung. Så lycklig som jag var när Frej kolladed mig i ögon och peckade på mig och sjöng. Jag och Lina dog. Hamnade backstage efter konserten.. Tyvärr inte av den annledningen jag hade hoppas på. Haha. Var yr så jag svimmade över ett staket, Varför jag gjorde det fick jag förklarat för mig av en sjukskötare.. Haha. Han tyckte inte att det var bra att dra på festivaal utan att ha ätit ricktig med mat och inte druckit. Så jag satt backstage och skakade en timme. Inte var det någon som visste var jag var heller.. 
 
När jag väl kom därifrån så hade jag tappat bort alla mina mates. Och visste inte viket håll jag skulle vandra åt. Men jag såg en bil jag kände igen så då fick chaffören prata med en kompis till mig och sedan skjutsa dit mig, Hahah. Stog sedan brevid bilen och hade trevligt
 
Min mobiltelefon dog underkvällen. Och så hamnar man ensam med nå folk som man aldrig träffat förr.. Tur att det finns snällt folk iallafall. 
 
Som sagt tappade jag bort dom jag skulle åka hem med, och utan telefon så går saker inte så bra. Men när jag började tröttna på Falun så träffade jag på min kära barndoms kompis Jonna och hennes vänner. Jag och Jonna rammlae i en buske när vi knuffade på varanndra , Så började blöda precis under ögat.. Haha.Var nära på att ringa mamma så hon skulle få hämta os, men det ville jag veeerkligen inte. Men precis när jag höll på att tappa hoppet om attt hitta skjuts till Mora träffade jag han som hade skjutsat mig till mina kompisar tidigare på kvällen. 
 
Heltklart kvällens räddning!
 
Nu ska jag ååka tillbaka till Rättvik snart. 
 
 
MASKINEN!
 
Det kommer aldrig bli du och jag,ah ah, om man ska tro på allt din mamma sa.Ah ah ah.
 
 
 
 
Sååå häääääääär käääär! 




Toppen brudar,

 
 
 
 
 

I'm so glad you came into my life

Kategori: Vänskaps knas.

You cast a spell on me.

Har haft ennu en härlig vecka i Rättvik. Det kommer bli mera uppdaterning på veckorna när jag fixat internet på boendet, I veckan har jag umgåtts med mina härliga vänner, umgåtts med Illrarna Tobbe och Göran med mera. Har en massa saker att göra i skolan, hinner tyvärr inte med med skolarbetet.. Blää. Aja nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning. Ska åka till Falun på ggs ikväll. Så blir att gå ut med några brudar ikväll.. Vet inte vad som händer i slutet av kvällen.. Det betyder att jag inte vet vart jag ska sova eller hur jag kommer hem.. Men jag och Mia taggar parkbänk. Hahah. Aja ni får ha det för jävla bra!

Bjuder på fräna bilder. Tycker om mina idiotiska kompisar, Haha.


Yäääääh.