Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

If I say I dont miss you..

Kategori: Vackra hestar,

Då är jag förmodligen redan död och vid din sida igen.
Va fan ska man säga..?
Igår var en underlig dag. Den absolut hemskaste dagen i mitt liv, men ändå en av dom lyckligaste. Oförstårligt? Näääh, tycker du? Jo det är var så här.. Jag red min underbara bästa vän för sista gången igår. Smulan flyttade idag så det var sista gången jag såg henne igår, Tungt.

Jag trode att vår sista ridtur skulle vara fylld med tårar.. Men det är omöjligt att vara ledsen när man är i hennes närvaro. Hon gör mig alltid så extremt jävla lycklig. Varje dag jag fick spendera med henne var en av dom bästa i mitt liv. Hon är det bästa i mitt liv. Och jag är så jävla tacksam över att jag fått haft henne vid min sida. Jag saknar henne. Men jag är bara så lycklig. Så totalt överfylld av stolthet. Jag är stolt över att hon har vart min. Jag är stolt över alla dom dagar jag spenderat på hennes rygg. Jag är lycklig och så enormt tacksam att jag fått chansen att lära känna henne.

Stunden då jag träffade dig, den stunden läkte du mina sår.

Jag ser inget annat än lycka. Jag ser inget annat än kärlek.

Jag ser våran kärlek, Jag ser våran lycka.




TACK MIN UNDERBARA HÄST!

Tack, så sjukt mycket.
Det finns inte ord som beskriver hur mycket du har betytt för mig och hur mycket du betyder.
Du invaderade mitt hjärta och där kommer du föralltid finnas kvar.
Du fyller en plats i mitt hjärta som alltid kommer tillhöra dig.
Det finns ingen som dig, Du är unik, Du är oersättlig.
Det kommer alltid vara vi.
Jag kommer alltid att sakna dig, Fast du alltid kommer finnas i mtt hjärta och sinne.

Jag älskar dig, Snuttan.

God, please help me,

Kategori: Vackra hestar,

Wow, what did I expect?
Jooooruuu, Idag sov jag aldeles för läng. Missade styrelsemötet för att jag sov. Hehe. Aja. Sov till halv två idag då. Åkte till stallet vid två. Tog in min pärla och myste med henne inne istallet.´Blev en tur i skogen idag igen. Varken hon eller jag har lust att jobba hårt uppe på banan just nu. Tog sällskap med Kristin och hennes hund en bit in i skogen, härligt väder för en tur i skogen. När vi kom tillbaka till stallet fick hon sitt kraftdoder och sedan gå ut i hagen. Hämtade då in Freja gav henne eftermiddags foder som hon fick äta medans jag borstade och myste med henne i boxen. Red ett pass på henne upp på banan. Gick helt okej. det var tänkt att jag skulle träna lite på Tempo och takt.. Men damen hade stått i en vecka och hade därför en massa överskotts energi. Hehe. Så tog ett tag innan vi lugnade ner oss.. Men gud vilken härlig häst hon är! Aldeles underbar. Har nyss börjat packa inför Polenresan på torsdag! Fan va taggad jag är! Men ni får ha det så jätte bra.

Freja.

That's enough of sorrow for now,

Kategori: Vackra hestar,

Tack för alla studer, Alla studer som du får mig att le.



Du är den bästa för mig. Det jag känner för dig är svårt att beskriva med ord.

Att aldrig behöva känna att jag är ensam.
Att alltid veta att jag har någon vid min sida.
Att veta att jag alltid har någon som jag kan lita på till 100%.
Jag har någon som kan torka mina tårar.
För mig betyder det otroligt mycke att du finns till.

Gracias Skywalker & Lina Palm.

And who the hell are you ?

Kategori: Vardagens glans.

I am gonna live my life.. Soon.
Godmorgon! Nu är det lördag då.. Fan va fort allt har börjat gått. Nyss var det Snö och -23°, man frös så man dog när man skulle packa silage till hästarna,, Men nu kan man göra det i linne. Haha, fast kanske inte just den här veckan. Det har vart lite blött..Har inte ridit på länge nu.. Ska åka till stallet idag och rida iallafall. Igår åkte jag till stallet efter skolan.  Gav hästarna mat. Efter det så släppte allt och jag och Peppe lekte i regnet. Det börja med dans i regnet, slutade i siljan. Haha. Årets första dopp med gummistövlar och ridkläder.. Yeeeaaah. Fan va kul man kan ha i regnet. Blir nog att städa lite innan jag drar till stallet idag, eller inte.. Får se. Måste börja packa och tagga inför Polen på torsdag. Men nu ska jag äta lunch. Och sen får man se vad som händer.. Hare gött!

Älskar dig din egoistiska mupp.

Vi vet att vi är tuffast- Vissa saker blir man aldrig för gammal för.♥

My sun will soon fly away.

Kategori: Vardagens glans.

But it´s allright, look me in the eyes and tell me it´s not.

Varje sekund med henne är som en evig stund av lycka.

Idag var det en lång måndag. Åkte hem direkt efter skolan och hamnade av misstag i koomaa... Dåligt värre. Hade tänkt att dra till stallet men jag var otroligt trött. Så jag somnade när jag kom hem. Ångest. Men när klockan blev sju tog jag en låång promenad på en timme. Gick till stallet. Hade sådan hemlängtan.. Vart en härlig promenad i kvällssolen. Saknat min Smula så att det gör ont.

Bilder från promenaden.



Väl där möttes man av den vackraste hästen. Men som synd var han jag inte spendera mer än någon minut med henne. Idag har någon vart och provridigt henne, och jag tror att hon tyckte om henne.  Så får se vad som händer. Lite surt för min del dådå. Mor min säger att jag inte har råd att ta henne på foder över sommaren och nu värkar det ju som det är för sent iallafall.. Men men. Imorgon blir det att dra till Smulan direkt efter skolan. Ge alla hästar eftermiddags foder.

Vi får se om det blir nå mer uppdatering.

I'm starting to accept the future.

Kategori: Vardagens glans.

Ibland känns det som riktig vår..



Bara för att.. Haha.

Min valborg.. Fan va roligt.. elleeer?!
Åkte till Natha igår blev lite utgång i Furudal. Haha. Jag tror jag dog.
Inte så mycket intressant som hände, eller?

Men vafan, Idag va en bättre dag. Trode faktist att jag aldrig skulle längta hem till skit Mora.
Men de var trevlig en stund, sen blev jag förbannad och ledsen. Haha. Ringde Amanda och tog ut min ilska..Hah kanske inte var speciellt uppskattat. Bjuder på en gullig bild från kvällen,



Hoppas ni hade en AWESOOME Valborg. ;)