Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

It's even harder to picture,

Kategori: Foto.

That you're not here next to me.
 
 
 
 
One more stupid love song, I'll be sick
 

Står och skriker ditt namn

Kategori: Vänskaps knas.

Du är bara en av många människor jag drömt om.
 
Vad ska man säga? Helgen över. Fyfan va skönt. Äntligen kan man slappna av. Haha. Jo men så äre. I Torsdags så åkte jag och mor ner till stugan i skogen för att fira midsommar, pappa kom efter på hojjen och riktigt fula glasögon. Hehe. Nu känner jag att jag börjar bli riktigt sömnig. Måste sova för ska upp och jobba imorgon. Ska sova på höloftet igen med Bästa vännen. Får se om Emma också vill vara med. Vi får la se.
  GAAAAH. Trött. 
Bläääääh. Men nu ska jag sova! Fast lär inte somna även om jag går och lägger mig. Under helgen var det ända jag gjorde sova. Så jag vet inte är så trött så att jag inte orkar sova. Låter bra, inte sant?
 
 
 
Ett förhållande utan bråk är som vodka utan alkohol,

Fuck everything. It´s summer.

Kategori: Vardagens glans.

 
Sammanfattning om min inställning inför denna sommar.
 

The easy way, that way is not allways the right one to choose.

Kategori: Vardagens glans.

                   

Hon var bäst, försök att överträffa de

Kategori: Vardagens glans.

Flög iväg som ett pappersflygplan.
 
Första jobbveckan avklarad, Den gick fort. Veckan har vart jätte bra,  Men det känns som att tiden kommer att flyga iväg.. Det vill jag fan inte, För då kommer jag snart bli tvungen att flytta. Får ont i magen av att bara tänka på det. Men,men. Idag har jag kört fyrhjuling uppe på ridbanan för första gången, Fan va stolt jag är över mig själv. Haha. Badade också med Musse'N. Mysigt värre, Han är en riktig kung! Första gången i år jag badade med häst, men definitivt inte den sista.
 
Idag var typ den första dagen jag känt att det faktist var sommar på hela sommarlovet. Sol, bad,glass, härliga människor och hästar, vad mer kan man önska sig en sommardag?
 
Midsommar. Skulle vart en jätte fin högtid, om jag bara fick göra det jag själv vill göra, Jag drar till skogen.  Med familjen, ska snickra vid sommarstugan som varken har elektrisitet eller vatten..Jag orkar inte! Men ska ta denna helg som en möjlighet att plugga lite teori så jag kan ta mitt körkort snart. Får helt enkelt göra det bästa av situationen. Men det är inte alltid så jävla lätt.. Hehe.
 
Hoppas ni får en trevlig helg.
Snurre bjuder på bild från igår när jag myste i deras hage.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
" Hej jag heter Snurre och jag tycker om att gå riktigt nära kameran och se söt ut. " 

When you can breathe without help,

Kategori: Vardagens glans.

The most wonderful summer feeling, in the world..

Då var semestern slut för denna gång, Hehe. Imorgon börjar jag sommarjobba för första gången i mitt liv, Jobbar genom koumunen men fick jobb i stallet där jag är vanligtvis så ganska härligt, Tjänar typ 60 kronor timmen, alltid något, speciellt eftersom det jag ska göra är sånt jag skulle göra på min fritid iallafall. 

Idag blev det att åka till stallet, Chilla in the klubbstug. HAHA. Åkte till sollerön och red Freja, taggad, stark och härlig brud det.  Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Hade jätte bra, och njut av allt som "sommaren" har att ge. 

Freja bjuder på en gammal lite failad bild från löshoppningen för nån månad sen. 

 

Sometimes it´s just enough.

Kategori: Vardagens glans.

My bad behaviour, I told you I was trobul whit my bad behaviour.

Sommar dvalan slut, Har sovit bort dom första dagarna av sommarlovet men igår åkte jag och red Freja på betet. Det märktes värkligen att jag inte ridigt på länge.. Jag fick ont i min rumpa :( Haha. Det gick riktigt bra iallafall. Red också Berta en stund  hon är en tant som håller på att sättas igång igen efter ett år med föl. Trevligt. SEn gick jag ut och borstade bort en massa hår från Ludde och Linnea, Vinterpälsen ska bort! Hjälpte sedan till att flytta runt hästarna.. Byta betes hagear o.sv. Idag var det "hästens grundutbildning" vi pratade om Utbildningskalan, faktiskt mycket intressant. Tömkörde lite också, Kollade hästarnas takt och tempo i traven etc.
 
NU VILL JAG SOVA. SNÄLLA HJÄLP MIG?!

Imorgon ska jag upp med tuppen och koka kaffe till pappa, Se om vi kan hjälpas å och skruva lite moped.



Bild på pärlan som inte gått sedan förra sommarn, Hehe...

I want you, I need you.

Kategori: Vardagens glans.

I would not survive if you leave me now,

Nobody´s perfect, Hey..but you're perfect for me.

När jag vill ha honom vid min säng, svarar han inte..  Trode det var vi,John Blund.

Serriiööösa klubben? Hör av er.

Dreams,

Kategori: Random Fotos.

Back 2 life, back 2 reality,

Kategori: Vardagens glans.

Sommarlov, Whut,whut,whut,whut, whuuuuut?!

Första dagen på sommarlovet 2012, Den har man tillbringat i sängen och under jord! Yeeah.
Igår va det skolavslutning, BUHU. Festen var grym! Fin,fin transport till bystuga i Östnor? tror jag. Där blev det tre rätters och musik. Gaah, hade riktigt kul. Men gud va ont i fötterna jag har nu.
Så vill tacka alla som gjorde kvällen och dagen så underbar. Tack!
Nu var grundskolan avklarad! Nästa år blir det Rättvik.

You caught me when I fell down..

Kategori: Vardagens glans.

Du kommer aldrig att förstå,

Varför vaknar jag klockan tjugo över sju en vardag? Blir galen! VARFÖR?

Har typ vaknat tidigt i en hel vecka, det är inte alls likt mig, speciellt inte på helger.
Men men.. I går köpte jag två par skor till nians avslutning.. Känns så surreal, tre år med denna klass som jag i två år bara hade velat fly ifrån.. Men nu, Fan va jag kommer sakna min häliga särklass! En dag kvar med dom, Imorgon ska vi tillbring tiden nere på tingsnäs.. Sista dagen med 9c. Tisdag blir det avslutning, Kyrkan lunch och fest!

Igår var det Sommaravslutning i Stallet. Gick bra, körde duellhoppning på freja med Sanna. Haha, gick inte bra för mig men äsch, var också med i en kadrilj, den gick iallafall jätte bra. Freja skötte sig bäst. Det var jätte skönt att känna att det faktist gick bra.




Sötaa.. joorååååå.

NU ska jag färga håret, eller snart, haha. Ska nog ut och åka motorcykel med far. Han har ganska nyss köpt en BMW.. Gammla gubben, vad ska jag skylla på 53års kris? Haha. Men jaa.. Färga håret, åka brumbrum och kola igenom kläderna inför avslutningen är det som återstår av dagen.

Och imorgon blir det att åka moppe med erik till tingsnäs, köpa blommor åt våra underbara lärare ska jag också göra imorgon, om jag får in pengar från alla.  Hade bra!

Här kommer några fina bilder för att jag lägtar till den riktiga sommaren!


For every shooting star.

Kategori: Vackra hestar,

Det kanske bara är för mig det inte funkar att önska sig något när en sjärna faller?

Appropo ingenting, Hehe. Tävlingen idag gick helt okej, kunde alltid ha vart bättre men va fan. Hihi. Freja var super duktig och skötte sig jätte fint. Kändes bra största dels av tiden, förutom när jag slarvade.. Men är ganska nöjd iallafall. Den hästen tycker jag mycket om. Jätte mysig. Kom hem med en blågul rosset.  Så ska nog vara nöjd. Haha, när jag kom hem kollade jag igenom bilderna mamma knäppt. OHERREGUD.. Katastrof. Haha den kvinnan kan verkligen inte knäppa kort.. Typ alla bilder var halva.. Antingen bara min kropp och Frejas rygg och nacke.. Eller Frejas ben.. Och dom bilderna som såg helt okej ut.. Där saknades det en hov eller två.. Men det fanns iallafall någon användbar. Som ni kan se så hade vi tur med vädret.. Haha, REGN!



När jag kom hem så firade vi min underbara mamma som fyllde år i veckan.
Sjuuuukt trött. Så nu ska jag gå och drunkna i ett bubbelbad.


Fina Freja och Fina Thunder.

Why can´t everything be that simpel?

Kategori: Vardagens glans.

Tagga liten klubbtävling?

Eller kanske inte.. Höhö. Fast jo, har väl lovat mig själv att jag ska vara med.. Även om jag kanske inte riktigt vill. eller klart jag vill men känns inte som om jag kan.. Men jaaaaaaa. Aja måste försöka skriva lite på en SO-uppgift som skulle vart inne i Tisdags... heheh. Men det är jätte svårt!
  Någon som vet varför förintelselägrena låg i Polen och inte i Tyskland?
Vad är anledningen till att ett ämne blir större och viktigare efter 20år?
  Vad inledes andravärldskriget?
Peral Harbor 1941. Vad hände och vad var resultatet?

Fml.

Får se om det blir några bilder lite senare.