Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

FROZEN TEARS

Kategori: Foto.

Get down tonight, rise tomorrooow




Sött med snö på Höstlovet. Nu ska jag iallafall sova efter e jobbig dag. Godnatt!

DO NOT PLAY WITH FIRE

Kategori: Foto.

If it does not exist, it do not hurt.

 

stripes

Kategori: Foto.

 

Save a horse

Kategori: Vardagens glans.

Ride a cowboy!
 
Ligger nu i sängen och pratar Matilda på skype, Haha. Humor.. Ridande kopojke.. Och så helt plötsligt så börjar tjejen..
- Lina?
- Ja Matilda?
- Lina?!
- MATILDA?
- Lina?
- Men ja?
- Hehe Oj, stängde av ljudet.
Smarta tjej! Haha mongoboll, Men jag tycker om henne såå mycket ändå!
Fina,fina vän.
 
Har nyss kommit hem från Andreasgården.. Mora, Var Asse- Assistent möte, Idag hade vi kalas med maskerad! Men eftersom jag är så supersmart så hade jag ingen utklädnad.. Snyfft. Inte så ofta jag tar med mig disney relaterade klaäder till rättvik.. Men haha, Pernilla hade en grön fleece och en mössa så jag blev Peter HooD! Vi kunde inte bestäma oss om jag var peter pan eller Robin hood. Haha. I slutet av kvällen så drog vi i våra fina utstyrslar till Rosahuset och kollade på Musik2orna som hade konsert. Roligt roligt. Snacka om att folk glodde när vi gick in.. Haha. Men men, Ni vet vi kristna, vi är ju som vi är. HAHA.
 
Snygga Vi vet, Haha. Jorråå. Men nu ska jag sova och imorgon måååste jag göra läxa..! Måste. 
Måste också handla om Pernilla ska komma på Lördag känner att jag inte kan bjuda å snabbmakaroner och nudlar. Måste ju visa att jag är en kvinna som kan laga mat.. eller ja, får väl visa att jag är en kvinna som inte kan laga mat. Haha aja, Ha det bra! 

Mot en ny horisont..

Kategori: Vardagens glans.

I run to you for some suport.
 
Sitter hemma på Harven och ska göra mig i ordning för att ta en buss till Mora för att gå på handledarkurs, så att jag får övningsköra lagligt. Kul. Nej. Men jaa.. idag var en ganska chiilll dag, film på biologin och jobbade lite dåligt på matten. Sen sista lektionen var det ridning på schemat. Dressyr. Gick väl.. helt okej.. Red Kennedy, jätte mysig men ganska tung. Han hade också en jobbig högersida som man fick jobba mycket med.. Men överlag gick det som sagt helt okej. 
 
Min matte lärare säger att kuratorn vill prata med mig på grund av min frånvaro, Bullshit! Jag har vart sjuk. 
Men men, Måste väl lyssna på honom så ska dit imorgon. Fuck. Och han ville följa med? What the fuck? Jag trode att när man pratar med kuratorn så är det lite mer privat? Haha. Aja. Ska koka nudlar innan jag springer till bussen om jag hinner vill säga.. 
 
Ha en försatt bra dag!
 
 
Första bilden är i från idag.
Andra bilden är frånnån av dom första dagarna i skolan!

Jag är så glad att jag träffade dig, Matilda!

sweet light

Kategori: Foto.

Just search for the right one, the right  light that has the power to light up not just your day, but your whole existence.
 

stay the night

Kategori: Foto.

Jag ska dejta sängen nu. Muums!
 
Jag är extremt dum. Jag är trött som ett as och ändå sover jag inte
Jag är efter i skolan, Men ändå pluggar jag inte,
Jag är hungrig, ändå äter jag inget.
Jag mår inte bra, Men jag gööööör inget åt det.
 
Snälla kan inte någon slänga en hink med motivation över mig?
 

Sleepless nights

Kategori: Vardagens glans.

I'll run away from you.
Inatt har jag sovit riktigt bra för en gångs skull! Och idag har jag vart jätte duktig jag gick upp så fort klockan ringde. Fixade frukost och gickå satt mig i sängen och läste klart Kemin som jag ligger efter i. Gud va jag är duktig. NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG.
 
Ha det bra!
 

And every colour illuminates

Kategori: Vardagens glans.

Say my name, And we'll never be afraid again.
 
Måndag,måndag,måndag.. Skola. Skööönt. Hade två lektioner. Kemi och Matte. Slutade tidigare idag än vad vi brukar. Så jag knatade hemåt vid 12 tiden utan vetskap om att jag skulle bli utelåst och få lov att vandra runt i kylan jätte kissnödig alldeles ensam i en timme.. Fuck. Joorrå, Jag har försökt mig på en läxa men det funkade inte så nu sitter jag och pratar skype med bästaste Matilda. Har jätte mycket att ta igen i skolan nu.. Men jag vet inte om jag orkar.. Riskerar betyget i ämnen reedan, så just nu käns allt ovärt. Men Vicky - En som jobbar på jouren - har lovat min mamma att hon ska hjälpa mig studera.. Hehe.
Tanken är nu att jag ska PLUGGA sen i kväll kanske leka lite med kameran.. får se. 
 
Btw, Har haft en jäääääääääääättteee härlig helg tillsammans med Peppe. Fick rida också vilket va jäätteee
skönt. Har inte suttit på en häst på jätte lääänge. Så det var topppen. 

Kemi, Yaaaaoooou.
Haha, Mongoklassisar.

STREET LIGHTS

Kategori: Foto.

MYS M. MAMMA

Kategori: Vardagens glans.

through all the tough times - together
Blev lite mys med mamma så här på kvällskvisten. Fixade glass till henne medans hon såg på film, filmen var inte intressant så jag satt mig med mitt block istället, Haha. Jag är så tråkig. Ha det bra.


skrik-panik

Kategori: Vardagens glans.

Run for your life
 
Har nyss fått reda på att skolan vill att jag ska ta livet av mig eller hoppa av skolan. Har missaaaat hur mycket som helst, orkar fan inte. Bläää. Hur fan ska jag lyckas komma igen? När jag knappt vet vad jag ska göra.. Men det är tur att jag har så bra klasskompisar som ger mig lite update. Men man blir ju inte speciellt glad av det.. Alltså av att få veta att man är flera inlämmningsuppgifter efter och prov och skit..
Men nu ska jag göra Kemin, Kolla lite på Matten och försöka mig på lite biologi. Please kill me. Men ja, Och imorgon är det bio med bästa, men jag kommer förmodligen inte gå till skolan på hela veckan, Så blir en fight med Mamma innan jag får gå på bio. Men jag tycker jag borde få gå! Jag mår hyffsat bra, Förutom att jag inte kan svälja normalt och att jag hostar som fan.. Men det smittar ju inte såå då tycker jag att det är okej. JUSTE!
 
Uuuussccch. Jag vaknade btw nyss.. Hehe, sova bort hela dagarna- CHECK!


HAHAHAHAHAHA.. Fast så kul va det inte.



 
 

When you came around

Kategori: Vardagens glans.

Skojjar du med mig?
Trööööttt tjej som drar till lasarettet nu, Nyss vaknat så är jävligt trött.. Men men. Jag tänkte lägga upp lite bilder men fick just jätte brottom, Så kicka in lite senare så får vi se om jag hinner uppdatera. Ha en jätte bra dag, Och om ni inte har det så får ni skylla er själva. Haha nej, Aja ha det bra! 
 
 

Vänskap på elitnivå.

Kategori: Vardagens glans.

We remain so strong.
Vaknade imorse, Och det jag kände var saknad.. Jag saknade min häst och min Peppe. Det första jag gjorde på morgonen var att ta upp min penna..Jag tecknade det jag saknade, Jag saknade oss, Jag saknade vår tid, Jag saknade våra stunder.
Jag har sååå mycket att tacka dig för. Du finns liksom alltid där, även om vi inte pratar med varandra lika ofta som förr så vet jag ändå att jag alltid kan lita på dig och att du alltid finns där. 

Men jag vill att det ska bli som förr. Men det går inte.. Vi bor långt ifrån varandra. Men jag saknar dig och alla stunder med dig. Oavsett hur långt avståndet blir mellan oss, så har vi lovat varandra att aldrig släppa taget. 
Och jag lovar dig min vän, Jag kommer aldrig släppa dig!

Om jag kollar igenom våra bilder så kommer jag ihåg varje stund! Stunderna med dig är oförglömliga,
Jag saknar dig, 

Muppkärlek, 
 




Inte första gången jag gråter till denna.. Absolut inte sista.

 
Du är bäst, och det kommer alltid vara vi -oavsett vad.
 
 
 

Those days are gone

Kategori: Vardagens glans.

Now the memories are on the wall..

I'll hope heaven got a place for me.
 
Idag är ingen bra dag.. eller alltså.. Jaa.. Orkar inte.
Ni förstår att igår så fick jag spendera många timmar på Mora och Faluns Lasarett. Vaknade flera gånger under natten av att jag inte kunde andas, Typ hela halsen täpptes igen såå det gick inte så bra, så ringde till mamma så hon ringde lassarettet i Mora.. Blev att åka dit och träffa farbror Doktorn, Haha.. Han skickade mig till akuten i Falun för en eventuell operation, Kuuul. Fick sitta där i en timme sedan träffa en annan läkare.. Fick två valmöjligheter.. Antingen skulle jag sova där och sedan operera bort mina halsmandlar och ta bort något mer i halsen, eller trycka ner en nål ihalsen på mig på engång.. Lät mysigt, eller hur? Men jag ville absolut inte vara kvar..
 
Så efter ett antal timmar till stack han ner en fet jävla nål i halsen på mig. Sen fick jag "lite" medicin. 
Skööönt.
Tar sex tabletter tre gånger per dag, och för någon som knappt kan svälja så är det ganska mycket.
Haha, Jag är så duktig.. Mitt liv alltså, jag orkar inte, vill bara komma igång med allt ordentligt inte ligga sjuk.
 
Idag var en väliiiigt jobbig dag för att jag saknar Smulan jääääääättte mycket idag, jäääättte mycket. Usch.
Jag orkar inte med sånt, Blir så trött av att sakna någon så mycket som jag gör nu. 
 
Blääää,blääää,bläääää.
 
 
 
 
Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, Bara är så.
 
 
Bara för att det är en dålig dag idag, då saknar jag henne så mycket så jag bara vill hamna i koma.
 

Blind faith

Kategori: Vardagens glans.

It's always a good time.
 
Jooooooduu. Blir att dra hemmååååt mot Mora snart då.Sen blir det stallleeet, Ja, kääännnnsss sååååå bra. Tar med lite mys filmer om jag hinner. Men jag kom på att jag borde ta med mig Matteböckerna för jag har prov nästa vecka. Hmm.. Kul. Min kära bror kommer och hämtar mig så slipper jag tåget, Han ska ändå till Mora över helgen. Men nu måste jag gå till mina nudlar annars blir dom överkokta. Haha
 
Ha det bra! 
Bjuder på en sötbild.

Foto-Alex och Wilja.

Kategori: Foto.

“In riding a horse, we borrow freedom.” ~Pam Brown

 

Shining bright

Kategori: Vardagens glans.

We’re beautiful like diamonds in the sky..
 
Har nyss kommit hem till Harven. Ligger nu i sängen och ska snart sova, Bra va?! Klockan är halv elva och jag funderar på att sova! Gud va jag är smart. Haha. Har nog inte somnat tidigare än 00.00 på fleraaa veckor. 
 
Dagen idag var jätte chill, Som ni vet så kom Matilda till mig i morse,vi sov sen gick vi och åt lunch hade två lektioner, Fast ja.. Vi skulle kolla på en video om typ canser på pungdjävular.. Hemskt. Sen googla två ord sedan skulle vi gå till laggår´n och kolla på kossorna.. Typ det som jag gjorde i skolan. Nice. Så började runt 12 och slutade halv två.. Fint dä. Efter skolan så drog ett par kompisar hem till mig för att kolla hur jag bode.. Tror inte att dom blev speciellt imponerade, Haha. 
 
Åkte hem till bästa Matilda, Blev ut och fota, jätte mysiiigt. Sen cpade vi oss till webcamen, Bilder från fotningen och det kommer! Jag ska ocksåå bjuda på en film i framtiden.. Haha åååååhh.. Matilda är cp. 
 
Imorgon blir det att åka hem till Mora efter skolan, Ska till stallet direkt. Sköööööönt. Blir att spendera heeeeeela helgen i stalllet tillsammans med min bäbis Amanda. Saknar henne mycket. 
 
Bild från lektioooon, bästaste klasskompisar! 

Sova- I love it.

Kategori: Vardagens glans.

Husch littel baby..
 
Ligger nu i sängen  med min Matilda den vilda. Hon ringde och väckte mig på min sovmorgon.. Sen när jag släppte in henne i mitt rum gick hon och la sig i min säng och sov. Snällt.. Haha. Snart ska jag gå upp fixa mig, äta lunch sen dra på lektion.
Vi vet att vi är jätte sööta.
 
Kolla in på Matildas blogg, www.matiildabaack.blogspot.se

Mattelektion.

Kategori: Vänskaps knas.

 

Next stop- Biologi

Kategori: Vardagens glans.

Första skoldagen påååå väldigt länge.. Är inte speciellt taggad.

Orkar inte.. Vill inte. Gud va jag är positiv. Nej men nästan.. Haha. Igåååår gick jag ut och gick.. Det var inte smart för nu är jag mer förkyld, Men men det får man ta. Lägger upp lite bilder från en katastrofisk fotostund senare. Skulle ta söta höst bilder på Alex och Wilja men kameran ville inte sammarbeta. Sååå vi får seee...

Nästa stopp.. Biologi lektion.
 
Taggad tjej.

AWKWARD

Kategori: Vardagens glans.

JAG HÅLLER PÅ ATT AVLIDA! 
Har kollat igenom både första och andra säsongerna av AWKWARD.. Jag har ett avsnitt kvar på hela serien, Och jag avlider! Jag vill inte se. Jag vill inte att den ska va sluuuut, Blööööö
 
Känner mig som en riktig pshykopat. Men jag villl inte!  
I Sverige har inte dom släppt dom senaste avsnitten så vill inte avslöja vad det sista kommer handla om. 
Men jag dööööör.
 
Jag tycker att hon ska välja Matty, Jag menar vem älskar inte en vältränad badboy? Haha
 
Beau Mirchoff- ÖGONGODIS.

When the leaves start to fall

Kategori: Foto.

En stilla dag, En stilla stund .
 

That everything you do,

Kategori: Vardagens glans.

Is super fucking cute,
And I can't stand it
 

Hej Algebra. Varför måste jag lära mig att faktorisera det största talet och sedan bryta ut X*hr upphögt i 7 dividerat på 8h ?
Jag gillar matte och jag har inga problem med algebra, Men det är såå jävla svårt när man inte fattar och inte kan fråga någon. Men ska nu göra ett serriöööst försök att plugga ikapp.. det är såå ironiskt att jag för första gången på hela gymnasie tiden var det på detta kappitel jag kände att jag låg bra till och han med planeringen, och såå blir man sjuk! Fuck life. Haha. Nu ska spela sönder min öron och dampa sönder på matte boken. 
 
HAR FÅTT ETT TILL FAVORITBAND!  
 
Öronorgasm.
 
 

When the world starts to get you down

Kategori: Vardagens glans.

When the world starts to get you down, And nothing seems to go your way..
We gotta turn up the radio.
 
Jag är sååå less.. Funderar på att byta dominän.. Eller lägga ner bloggen. Har tröttnat totalt på blogg.se. Eller så har jag bara tröttnat på mitt tråkiga liv, finns ju inget roligt att skriva om. Haha. Nej men jag ska nog fortsätta men frågan är om jag ska fortsätta här.. eller byta till något annat. Jag tröttnade totalt när jag skulle uppdatera mallen då jag jobbat med en ett bra tag på testbloggen, men när jag skulle posta den här gick det inte och jag kunde inte få tillbaka den jag hade innan. Fuck that. Men jaja, vi får leva med den här designen ett tag.. 
 
Idag skulle jag egentligen ha åkt till Rättvik.. Men nej. Är inte frisk ännu, jag har ont i kroppen, halsen, ögat, huvudet. Bläää.... Allt är dåligt men känns bättre än tidigare,  Sååååååå.. Blir nog att åka hem till rättvik imorgon om jag orkar.. Har så mycket ångest över allt jag har missat.
  Och jag fick idag reda på att vi fått en ny lärare i engelska.. FUCK! Jag tyckte om min engelska lärare, typ den ända som jag tyckte va bra. Hon var inte rolig eller så men hon var en lärare tillskillnad från vissa andra fjolloor. Blöö.
 
Ajaaa... Tro om man ska dampa lite, sedan gå och lägga sig? Bli frisk står på schemat.
Om inte jag blir frisk före onsdag så hoppar jag fan av skolan.. Hoppar av och tar ett år ledigt! FAN VA SKÖNT DET HADE VART! 
 
Jag saknar att kunna leva i stallet.. Jag vill det, jag vill ha ett stall att kunna gå till varje dag, jag vill ha en häst att gå till varje dag
 

 
 

When the world starts to get you down.. And nothing seems to go your way

Kategori:

When the world starts to get you down
And nothing seems to go your way

The time we spent apart will make our love grow stronger

Kategori: Vardagens glans.

But it hurt so bad I can't take it any longer.
 
Har nu legat sjuk hemma i Vinäs i ett par dar, Orkar verkligen inte mera.. det började nog förra helgen, Men sen typ på tisdagen när jag gick upp för att äta frukost så känndes det som om jag skulle svimma, Jag satt mig i soffan ett tag, då frågade Fanny varför jag inte gick och la mig då fick hon svaret att jag inte orkade.. Hmm? Aja.. Ringde då Mamma så hon fick sjukanmäla mig,Hon slutade vid 12 så då skulle hon komma och hämta mig,,  Har haft typ 39.6 granders feber, och för mig är det mycket, har en temp på 36 eller under, Jag orkar inte! Idag hade jag bara lite feber kvar den låg på 37.8- så fortfarande sjuk.
 
JAG ORKAR INTE MERA! JAG VILL BLI FRISK.
 
Jag missar marknaden.. Får inte åka dit för mor.. Fan.
 
Men nu ska jag försöka uppmuntara mig själv- först tänkte jag baka något gott, men jag har ju cp ont i halsen så har ju inte ätit något på 4 dar- så det blir att bänka mig framför datorn och kolla på Glee,,