Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

When the memories attack.

Kategori: Vardagens glans.

Jag hatar att vakna och tro att man har hur mycket tid som helst och kommer sedan på att man skulle ställa om klockan..

Joruu. Vaknade klockan åtta tyckte att jag skulle sova till minst till 10 så att jag skulle hinna till stallet ungefär vid 12 när klockan var tio i tio så satt jag alarm på halv elva istället... hehe. vaknade och gick och satt mej vid datorn.. Nemen ojjjdååå, klockan är halv tolv. Härligt... Aja nu är jag lagom irrrriiiittterrraaad på små snorungar som så gärna vill göra som mej, Haha. Nej men inte riktigt. Nej men jaa , Haha.

Igår åkte jag till stallet vid tolv..? La mej i soffan och sov. Red sedan ut på Smul med sällskap av Anna-Lena och hennes underbara dotter Nadja. Trevlig tur i skogen. När jag kom tillbaka gav vi hästarna mat sen satt jag mej och kollade i Horze katalogen. Hehe. Tömkörde Aragon en stund- gick helt okej. Tog in hästarna och sedan åkte jag hem och la mej och sov. Btw,, Vist är det riktigt roligt att vakna mitt i natten vid tjugo i tre tiden av att man får ett onödigt sms som frågar om jag sover eller inte.. Öm, JA ?  Haha.

Aja nu ska jag skynda mej att klä på mej och äta. Sedan drar jag till stallet.

Hare gött´



Charmigaste Ludde.

I'm feeling awsome.

Kategori: Vackra hestar,

Härligt lyckligt glad. Otroligt härligt humör just nu. Och allt beror på min underbara Smula. Allt har flytit på på senaste tiden. Har inte tid att blogga- förstårligt. Är i stallet alla timmar som är ledig och oftast mer ändå. Skolan rullar på. Har bestämt mej för att kämpa hårdare dom sista månaderna innan min grundskole tid är över. Är faktist ett måste om jag ska få tillbringa den tid jag vill på stället jag tycker om mest- Vid Smulans sida. Förra veckan var det stallet och hela helgen sov jag och Amanda i klubbstugan. Tog också hand om stallet. Vi vet att vi är otroligt duktiga och gulliga av oss. Igår red jag smulan första gången på bett, det gick faktis bättre än jag hade trot.. Trodde hon skulle slänga med huvudet hela tiden men det blev inte alls lika mycket sånt som jag trodde. Men det kändes ibland som om hon " gick bakom bettet " vet inte hur jag ska förklara men..ja. Idag red jag henne på samma bett och det gick lite bättre än igår. Hon fick mer framåtbjudning och slappnade av mera än hon gjorde igår. Allt går bara uppåt i mitt liv just nu. Det blir bättre och bättre. Hoppas att det håller sej så ett bra tag till ! Och nu ska jag gå och lägga mej så att jag orkar upp imorgon till skolan. Men bara för att ni ska ha något grymt fint att kolla på så ska ni få några bilder på Bästa Hästen.

Gracias Skywalker. ♥

 


Why I can´t stop thinking of you..

Kategori: Vardagens glans.

Mystiken i vardagen..  Idag åkte jag till stallet vid 10 och var med på ekipaget-teamet-gruppen. Red då Bigi en snabb stund och efter de så mockade jag. Roligt,, Det började regna precis när jag börjat mocka så fick la lov att ta in en häst så hon inte skulle bli allt för blöt. Efter jag mockat så började det värkligen spöregna så jag gick in till min underbara häst i boxen och satt mej i spånet bland hennes eftermiddags hö. Vadå mysigt ? Finns det äns något bättre ? När hon ätit upp så tog jag in henne i stallet och gjorde iordning henne för dagens ridpass. Gårdagens pass så rovade jag att rida henne på hackamore tyckte inte att det vart så jätte stor skilnad. Dom senaste passen jag ridit henne har hon vart ganska jobbig att rida, dragit upp huvudet och bara vart allmänt springig. Men idag gick det riktigt bra, började med att skritta fram henne i skogen, gick i den "djupa" snön, och traskade över pinnar. När vi kom upp på banan så focuserade vi mest på igång-och avsaktnig. Sedan började jag flytta henne. Passet gick jätte bra. Bästa ridpasset på Smulan på länge.

Imorgon ska jag och några andra från föreningens Ungdoms Sektion - EU. Åka till Borlänge och ta emot pris för årets Ungdoms sektion i dalarna !!!!!!!!!!!!
Vi vet att vi är bäst. Ska bli riktigt roligt, Ska svänga in på kupolen förs och kanske- förhoppningsvis- en sväng till aubiose.  Fan va vi är grymma!



Underbara " Eva´s Ungar" . Ja, vad ska man säga ? Vi är bara bäst.

Stay til the night gets old..

Kategori: Random Fotos.

Soltast i staden...?



Det kanske var bättre förr..

That singel moment..

Kategori: Vardagens glans.

Sjuk trött. Får lätt skylla mej själv så ska inte klaga på att man är trött. Suttit uppe ett tag och tagit igen alla BB-avsnitten som jag missat. Aja jag vet att jag borde sova eftersom att jag är såå sjukt taggad inför vasaloppsarbetet imorgon. Yes, A real dream come true. Haha. Aja.  Red lektion i Torsdags gick ganska bra. Sov i stallet från Fredag till idag, eller aa igår? Haha. Skit samma. Sov där med Amanda . Myste en massa och smörjde ett antal träns. så när vi skulle somna så luktade det riktigt gulligt av lädertvål och läderbalsam. Idag red jag Smulan lite på isen ett tag och sen när dom andra red en kortis på banan så luffsade vi runt i den "djupa" snön i skogen. NU ska ta mej till min säng och sova.

Två bilder på SnyggSmulan från idag. Världens bästa Smula.


I still count the hours..

Kategori: Vardagens glans.

Hej till jättte dålig uppdatering.. Hehe.  Har inte uppdaterat på nån vecka nu då.. Tänkte att det kanske var tid för det. Så tänkte att jag ska skriva lite vad jag har haft för mej dom senaste dagarna. Inte så intressanta saker för dom som inte bryr sej, Haha.

Fredagen 24/2
Ledig från skolan hela dagen. Ganska skönt för dom flesta, men inte för mej efter som at man skulle upp och jobba i skidinlämningen, fick binda ihop skidor och vara trevlig mot trött skidåkare som hade åkt kortvasan.  Inte speciellt jätte roligt. Hehe.  Efter det åkte jag till stallet och red Smulan i mörket.

Lördagen 25/2
Åkte till stallet så fort jag vaknade - Inte så tidigt men ändå. Snacka om fin dag. Mockade Smulans box . Eftersom vädret var så otroligt bra så bestämde jag mej för att fotografera lite. Tog några charmiga bilder på hästarna ute i hagen red sedan lite på banan med Smul. Här kommer några av bilderna jag tog.

Söndagen 26/2
Vasaloppsarbete, inte speciellt intressant. Gick ner på stan och åt på kaffe stugan med Edit. Åkte sedan hem till henne och satt vid datorn och lodade. Hah.

Måndagen 27/2
Vasaloppsarbete.. Igen !  Den dagen tröttnade jag verkligen på allt som hade med skidor att göra. Folk ställde skidorna i fel fack så jag fick lov att böra cirka 30 par skidor till ett annat fack. Fick skidvalla över hela jackan.. Inte roligt. Och som höjdpunkten av dagen så tappade jag min mobil när jag skulle få skjuts hem av mamma. Jag utan mobil bland 100tals människor är inte roligt inte fan kunde jag ringa någon heller... Men, men jag hittade den i alla fall. Någon gullig människa som lämnat in den i kiosk.  Tacka gud för folket! Hehe.. Nej men aa.

Tisdagen 28/2
JÄTTE FIN VÅRDAG. Åkte till stallet så fort jag vaknade. Tidigt den dagen faktiskt.  Fixade lite i stallet, mockade och sådant där annat nödvändigt. Stekte sedan i solen med sällskap av en katt och en liten flicka.Haha. Red ut i skogen med Smulan i det fina vädret. Riktigt fint. Fick verkligen vårkänslor i hela kroppen. Efter det så satt jag mej och stekte lite till i solen med musik i öronen.  Satt lite på Tetley. Sen red jag lite med Leslie som sällskap till Ida som skulle skritta lite med Qbus.  Ganska kul att rida henne igen, för det har jag inte gjort på jätte länge. Red lite på Freja när vi kom tillbaka. Jag och Jennifer kunde inte hitta någon skjuts hem så vi bestämde oss för att sova i klubbstugan. Inte en speciellt stor uppoffring. Haha.



Fint väder och grymt fin häst.

Onsdagen29/2
Vaknade i klubbstugan med Jennifer. Ida kom ut med frukost sedan red vi ut i skogen. Jag red snyggMusse, Jennifer Toker och så red Lovisa med oss på lilla Snurre. Musse- Så underbar. Också en häst som jag inte ridigt på jätte länge. Det var jätte roligt att komma ut i skogen på honom.  Åkte hem från stallet vid tre. Gjorde mej i ordning får att åka till tegera arena och kolla på lite hockey. Matchen var väldigt underhållande men slutade dock inte speciellt bra för leksand..

Idag.. NU drar jag till stallet.

Hare gött'