Lina Palm

Lina Palm - puts the rest to shame.

If I could just die in your arms,I wouln't mind.

Kategori: Vardagens glans.

Basically i'm staying here,I can't live without my baby.
 
Ohhh,,, Minnen! Sitter vid datorn och lyssnar på musik när låten som började gav mig ryssningar igenom hela kroppen. Fick en känsla av längtan, saknad och kärlek. Kände ryssningarna i fingertopparna innan ens den underbara texten börjat. Känslan av att stå mitt i klacken på Norra stå.. Obeskrivligt. Gemenskap med folk som man inte känner, Kärleken till laget. Längtar till säsongen börjar. Tryck på play och sjung med föfaeeN!
 
 
Idag har jag stödat klart mitt rum, Fixade en ny säng också, den andra var sönder.Hehe. Så tog brors, Blev en soppåse med gammla saker idag också, Hah. Blev riktigt fint faktist. Glad,glad,glad för att jag har faktist andledningar till att vara det..!  
 

Ni får inte tro att jag tycker om Elvis eller något sådant dumt,, Är ju bara lite besatt.. Kärlek! 


 
Igår var drog jag till bästa Pernilla. Hade en riktigt bra dag. Efter att vi hade ätit middag drog vi ut i spöregnet. Var tänkt att bli en sväng till Ica men ikke.. Blev en liten sväng till Noret.. Mmmm.. Cheeeesburgare! Haha, Träffade också en kompis till Pernilla. Vi blev kidnappade av vädret.. Regnet öste ner och strömavbrott blev det men.. Vi hade turen att blixtrarna lyste upp hela himlen och att det därmed blev ljust iallafall.Haha. HAde en jätte trevlig dag, och som vanigt när vi är med varandra så fick vi många fundersamma blickar. Jag förstår inte.. Det är väl normalt att cykla med ett paraply som täcker hela synfältet när regnet öser ner, Normalt att Steka i en solstol i lampornas sken.Och att andvända den minsta kundvagn som fanns till transportmedel..? Förstår inte vissa människor alltså. Heh. 
 Nu ska jag sova, blir att gå upp och jobba imorgon! Yeeaaah.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: